beautiful_ elifsn23 maşallah diyeyim de nazar değmesin bizimde ne gündüz ne gece kız napcaz biz böyle
beautiful_ annekiz6141 maşallah sübhanallah ❤️ bizimki de bizi takip ediyor arada diyorum geç geldiğin için mi böylesin 😅
beautiful_ temmuzonbir çok Şükür çok güzel gerçekten kuzum ❤️ Sen nerede oturuyorsun kuzum İstanbul’da bir kaç yerde bildiğim medreseler var gündüzleri gidiyorlar
temmuzonbir beautiful_ ben Bağcılar da oturuyorum canım, medresenin biri Arnavutköy’de diğeri esenlerdeydi kentsel dönüşüm dolayısıyla esenlerdeki kapandı, esenlerdeki gündüzdü Arnavutköy’deki yatılı bitanem
temmuzonbir beautiful_ ben bi kaç kez gittim kız kardeşimle açığım diye pantolon giyiyorum diye laf ettiler canım gitmedim bir daha
beautiful_ temmuzonbir inanki kursumuza çok gelen oluyordu ön yargı ile yaklaşmıyorlardı sanki herkes kapalı mı doğuyor
temmuzonbir beautiful_ beni kınım kınım kınadılar resmen canım çok yaşlı bir Fatma hoca vardı Allah razı olsun o herkese yanlış yapıyorsunuz diye uyardı ama aynı devam ettiler soru sorunca cevap vermeyenler vardı o derece yani
beautiful_ temmuzonbir ya çok cahilce davranmışlar insan tam tersi daha çok konuşup yardımcı olması gerekirken ve ben medreseye girerken burnum delikti pantolon ve gömlek giyiyordum yani kapalı demeye bin şahit lazımdı şuan çok Şükür 9 senedir çarşaflıym
temmuzonbir beautiful_ Allah nasip etmiş ne mutlu canım 💓 evet çok cahilce çok büyük kavgalar ettim daha sonra Allaha havale ettim
beautiful_ temmuzonbir hiç canını sıkma Seni senden daha iyi anlayan tek Rabb’ime havale etmek en iyisi güzelim ❤️