beautiful_ GozdeKB başhekime çıkın gerekirse şikayette bulunun böyle birşey nasıl olur anneye bilgi verilmeli sözde özeller daha iyi diyoruz sırf para tuzağı
beautiful_ annelikyolculugumm üst gazını 5 dakika içinde çıkarıyor bende ı love you masajını yapıyorum ondan ne kadar süre sonra alt gazını çıkarıyor sizinki
temmuzonbir beautiful_ amin canım benim Allah razı olsun ❤️ yapıyor bitanem ya üzerimi değiştirirken dahi bıçaklar saplanıyor sanki
temmuzonbir beautiful_ gebelikten dolayı hiç bir şeye bakamadılar ki kan idrar ve bebeğe ultrasonla bakmak haricinde eğer başka bişey varsada bilmiyoruz canım inşAllah yoktur
temmuzonbir beautiful_ etmeye çalışıyorum bitanem ya, kardeşim biraz gelecek yanıma ama oda hafız öğrencileri var medresede pek kalamaz
temmuzonbir beautiful_ evet, onların 2 haftası var 2 hafta sonra maraton başlıyor hazirana kadar devam canım
elifsn23 beautiful_ biraz daha iyi canım ama uykusu yok sadece geceleri uyuyor 😂 gündüz de şekerleme yapıyor hemen kalkıyor
beautiful_ elifsn23 maşallah diyeyim de nazar değmesin bizimde ne gündüz ne gece kız napcaz biz böyle
beautiful_ annekiz6141 maşallah sübhanallah ❤️ bizimki de bizi takip ediyor arada diyorum geç geldiğin için mi böylesin 😅
beautiful_ temmuzonbir çok Şükür çok güzel gerçekten kuzum ❤️ Sen nerede oturuyorsun kuzum İstanbul’da bir kaç yerde bildiğim medreseler var gündüzleri gidiyorlar