zeynepyldrm_07 akbltsvda evet ya bende senin gibi düşündüm her şekilde gelicek ha kendi sancım ha suni sancı bence de gidip yapıp kurtulayım inan kş bacakğım öyle bi ağrıyor ki yürürken kendimle çekiştirypğrum
zeynepyldrm_07 emosunanasi ay inşallah aşkım ya valla doktor dedi iyi inmiş karnın fln artık mecbur alıcam suni sancıyı ya gelsin bende rahat etmek istiyorum artık
emosunanasi zeynepyldrm_07 Aynen sende bi hafifle ben tam 38de bile doğurunca o ara aşırı ağırlaşmıştım 40ı hayal bile edemiyorum iki üç gün bile o kadar fark ediyor ki . Ben çarşamba olmadan sancın gelir diye tahmin ediyprum belki suyun da gelebilir bacım
Fatmanur_0416 zeynepyldrm_07 bekle sen eşin de izin alsın bir gün yani 😅😅 ben korunmasızdan sonra doğuma gittim 🤣
temmuzonbir zeynepyldrm_07 gayet mantıklı 40 haftalık zaten kanalada girmiş dönmez dersin döner belli olmaz kanaldayken doğur
Sibel_10 zeynepyldrm_07 tabiki pozitif dusun hersey gyzel gececektir bana da boyle gun verdi doktor sali sabah girdim en azindan kafamda nasil bir hal alacagi sekillenmisti sknti olmadi ebelerini dinle keyfini cikar cok guzel bir duygu
zeynepyldrm_07 Sibel_10 inşallah ya bende hep pozitif düşünüyorum hep kendi kendime çok güzel geçicek diyorum güzel bi heycan da var inşallah uzun süremeden doğururum bende
Sibel_10 zeynepyldrm_07 suni sanciyi dert etme bence acilman ilerlerse bir tane bile bitmiyor biterse bile zaten yine takyolar rahim toparlansn diye son ana kdr
kalbimdekiminik zeynepyldrm_07 sen biliyor musun ne yap al eline mendili bir kova suyu evi baştan sona sil çömelerek bak nasıl geliyor 😂😂
zeynepyldrm_07 kalbimdekiminik ayy onu bugün anam bana yaptırdı kız öldüm silene kadar 😂😂😂Yanlız yerler de baya tozlu çıktı
zeynepyldrm_07 kalbimdekiminik ve yaparken bacağımın arasından kemik sesleri geliyordu dedim herhalde kemikler birbirinden ayrıldı artık 😂
zeynepyldrm_07 kalbimdekiminik ama akşam da bi doz silerim yarın da bi doz silerim sonra hastaneye gidicem
kalbimdekiminik zeynepyldrm_07 Ohh ne güzel annene de bahane çıkmış 😂😂🥳🥳inşallh bu gece doğurursun sıcak duşa gir canım beline ve kasığına suyu tut gevşesin çıktıktan sonra squat yap
kalbimdekiminik zeynepyldrm_07 ayy benim dönerken bile çıkıyor pelvik ağrısı beni mahvetti bi an sanıyorum kırıldı 😂😂
zeynepyldrm_07 Sibel_10 ay hadi inşallah senin doğumunu aldım kabul ettim yedim yuttum inşallah öyle geçer 😂
kalbimdekiminik zeynepyldrm_07 kız çok da yorma kendini yürüyüş de çok iyi çık dişarı 2 saat yürüyüş yap
Sibel_10 zeynepyldrm_07 ama yuruyus squat unutma cnm birde sakin kal bol salavat la havle allahin izniyle bir bakmissin bitmis 😊😊😊💫💫