zeynepyldrm_07 Kızlar iki gün sonra 40 haftalık oluyorum Bebek kanala girmiş hiç bi şekilde yürüyemiyorum yürürken çok canım acıyor ama sancı fln hiç bişey yok oturup kalkamıyorum bile bugün doktor dedi ki çarşamba gel suni sancı ile senin doğumunu başlatayım dedi
yeliz1923 zeynepyldrm_07 Benim de 3 cm açıklık var sancı çıktı pazartesiye kadar gelmezse doktor doğumumu başlatacak
akbltsvda zeynepyldrm_07 vallahi bacım al kurtul benimki de çarşambaya kadar gelmezse doktor kendi isteginle suni sancı alabileceğimi söyledi ben de çok büyük ihtimal suni sancı ile başlatacağım çünkü artık dayanamıyorum bence bir yerden sonra anneye de yazık yani bebeğin sağlığı yerinde kilosu iyiyse bence yapılır zaten her şekil gelmeyecek mi🥺
emosunanasi zeynepyldrm_07 Belkşde çarşambaya kalmadan sancın da gelebilir karnında inmiş bacım stres yapmamaya çalış derin nefes egzersizleri yap istersen çömel filan
Sibel_10 zeynepyldrm_07 bende ucuncu dogumumu bu sekilde yaptim iki cm aciklik vardi sadece sancim yoktu az birsey agri olurdu suniden once fitil yaptilar iki kere ucuncuye gerek klmdn acilmam ilerledi suni taktilar bebek az daha asagi insin diye yatakta ben uzanirken ebeler iste nefes egzersizi ile ikinarak bebegim asagi insin diye yardimci oldurlar doguma girdim o sekilde yani hepsi toplamda iki saay surdu yuruyus yaptim egilip.kalktim derken oldu cok skur allahim nasip etti cok kilo almamstm doktorumda boyum var fizigime bakarak hemen olur emin ol dedi gercektende oglen oldu
zeynepyldrm_07 Bebeğin kilosu da iyi hem karnın da baya inmiş dedi ve dedi ki karnın küçücük ben seni hemen doğurturum dedi bende tamam dedim sizce beklemeli miydim
zeynepyldrm_07 mucizemmm46 şimdi gördüm bi posta yorum yapmışsın sende suni almışsın süreç nasıl geçti
mucizemmm46 zeynepyldrm_07 kendi sancım dan çok fark yoktu sadece hızlandırdı sancıyı artırdı ve çok sürmedi son dakkası yordu sadece direk açılmam son şeye geldi iki ıkındırdılar doğum başlamadan önce sonra suni çıkardılar sonra aradan 5 dakka geçmedi doğum başladı
bahar13_ zeynepyldrm_07 benim de 39 + 4’te bebeğimin suyu azaldığı için suni sancı verdiler o şekilde doğum yaptım sakın korkma korkulacak bir şey yok pozitif ol her şey bebeğin kucağına alınca geçiyor benim ilk doğumumdu tecrübesizdim ya evde tek başıma iken suyum gelirse diye korkuyordum o yüzden suni sancı bana daha mantıklı gelmişti en azından doktorların ebelerini gözetimi altında her şey başlıyor korkma Endişelenecek bir şey yok zaten bebeğin yeterince büyümüş inşallah sağlıkla doğar🌸
zeynepyldrm_07 yeliz1923 benim açıklık fln kontrol edilmedi valla sadece dedi kanala girmiş yanş ben adım bile atınca canım acıyor
28062024 yeliz1923 kaç haftalıkken 3 cm açıklığınız var bende 36 haftalık 3 cm açıklık var normal mi acaba erken mi gelir sizce
emosunanasi akbltsvda Ay İnşallah sağlıcakla kolayca atlatırsınız bacım hayırlı güzel doğumlarınız olsun
zeynepyldrm_07 akbltsvda evet ya bende senin gibi düşündüm her şekilde gelicek ha kendi sancım ha suni sancı bence de gidip yapıp kurtulayım inan kş bacakğım öyle bi ağrıyor ki yürürken kendimle çekiştirypğrum
zeynepyldrm_07 emosunanasi ay inşallah aşkım ya valla doktor dedi iyi inmiş karnın fln artık mecbur alıcam suni sancıyı ya gelsin bende rahat etmek istiyorum artık
zeynepyldrm_07 Sibel_10 aaa bende senin gibiyim nerdeyse hiç kilo almadım boyum da var baya doktor da dedi kolay yaptırırım sana inşallah seninki gibi kısa sürede yaparım ya
dyggysy Sibel_10 benim 2 cm açıklığım var ağrılar belli belirsiz az az geliyor gidiyor yarın sabah nasipse lahman ve suni sancı verecek doktor benim boyum uzun çatı muayenesinde de uygun dedi herkes bir şey söylüyor yok suni çok zor falan dua ediyorum inşAllah bu gece kendi sancım gelir diye
Fatmanur_0416 zeynepyldrm_07 yine de o zamana kadar korunmasız ilişki sıcak duş al iyi gelir inşallah suniye gerek kalmadan doğumun başlar neden açılmaya bakılmadı onu anlamadım
zeynepyldrm_07 Fatmanur_0416 valla aşkım bakmadı ya annem gil evde kocam gececi ilişkiye giremiyorum 😂😂
Sibel_10 zeynepyldrm_07 tabiki pozitif dusun hersey gyzel gececektir bana da boyle gun verdi doktor sali sabah girdim en azindan kafamda nasil bir hal alacagi sekillenmisti sknti olmadi ebelerini dinle keyfini cikar cok guzel bir duygu