rumeysa_5567 bendd kullandım hamileyim şuan, rabbim size de hayırlısıyla kolaylıkla nasip eder inşAllah🤎
emine136 rumeysa_5567 ay inşallah canım benim umut oldunuz bana allah razı olsun canım 🤗🤗sağlıkla al kucağına canım
rumeysa_5567 emine136 Nedemek canım benim hepimizden inşAllah, Allahım güzel haberler almayı nasip etsin sana inşAllah🩷
rumeysa_5567 emine136 bu 3. tedavim diğerlerinde belirti yaşamıştım kasık ağrısı bel ağrısı ama bu tedavide belirti olmadı bende saldım dedim kesin olmadı gezdim hatta kafadan da sildim varmış
emine136 rumeysa_5567 iğne verilmedi femara ilaç tek kullanmaya başladım doktor iğne gibi şeyler demedi evde kaç ay dene dedi
rumeysa_5567 emine136 benim ilk tedavimde sadece femara ile ikizlere hamile kalmıştım ama 3.tedavide ovitrelle kullandım ama yine de tabi 12-13. günden sonra yap testini🌸
emine136 rumeysa_5567 ilk femarayla ikizlere mi hamile kalmıştın ne güzel bende çok ikiz istiyorum kız erkek ne oldu seninki canım
emine136 rumeysa_5567 aa çok geçmiş olsun allah bi daha yaşatmasın sağlıkla al kocağına bu bebeğini inşallah Rabbim sana bağışlasın canım