emine136 Kızlar kulanan varsa yazsın lütfen femara ile hamile kalan oldumu bu ay kulandım dpo7 bu gün ama hiç belirti fln yok galiba bu ay da olmadı neden olmuyor ya napcam ya ilk defa bu kadar çaresiz hissediyorum yıprandım gerçekten 🥺☹️
rahsan49 emine136 ben kullandım birinci kullanımda hamilelik olmadı ikinci denememde oldu şuan 25 haftalık gebeyim darısı başimiza
emine136 rahsan49 inşallah ya sağkıkla al kocağına canım peki hamileliğin başında ne gibi belirtiler yaşadın yada hiç yaşamadınmı
rahsan49 emine136 hicbirsey k Hissetmedim hatta adetime bir hafta öncesinde kan verdim çıkmadı iki gün gecikti test yaptım silik vizgi çıktı kan verdim değerim 338 çıktı daha bir aylık bilet değilken ogrendım
emine136 rahsan49 ben 27 ağustos ta regli oldum 3 gününden itibaren günde 2 defa 5 gün içtim 7 eylülde yumurtlama oldu işte bekliyorum canım inşallah bu ay olmuştır
emine136 bisidicem ay canım benim sağlıkla al kocağına ilk kulanımdamı kaldın hamileliğin başında belirti oldumu hiç
bisidicem emine136 hamileliğimi öğrenmeden bir kaç ay önce kürtaj olmuştum. O hamileliğimde de kullanmıştım ama kullandığım ay değil sonraki ay hamile kalmıştım. Bunda ilk kullanımda hamile kaldım. Belirti olarak tek taraflı sancı başlamıştı adet tarihinden 1-1.5 hafta önce. Sonrasında normak adet ağrısı gibi ağrım olmuştu. Ama ben olcağına hiç ihtimal vermemiştim çok da üstüne düşünmedim açıkçası 🥹
emine136 egeemomms hangisi canım femaramı yumurtlama olmuyordu bende yumurtlamam olsun diye verdi bu ay başladım işte dpo 7 hiç bişey hissetmiyorum belirti fln genelde herkes çok belirti yaşıyor
emine136 bisidicem çok geçmiş olsun allah bidaha yaşatmasın canım sağlıkla ilerlesin çatlatma iğnesi fln kulandınızmı aceba yoksa sadece femaramı
bisidicem emine136 amin inşallah Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah siz de en kısa zamanda hayırlı haberler alırsınız 💞 çatlatma iğnesi kullanmamıştım ben
emine136 rahsan49 eğer yumurtlama olduysa 12 gün sonra olmadıysa pcos var bende herhalde bir ay sonra olur ama femara kulandığım için erken yumurtladım bakalım inşallah gebelik oluşur allahım nasip etsin