elif357 kahvekedi En erken randevu 10 gün sonra 🤦🏻♀️ doktor artık alınması gerektiğini beklememek gerektiğini söyledi
kahvekedi elif357 Kocaeli Şehir Hastanesi’nin kadın doğum aciline birkaç kez gittim ilgililerdi. Bir de acilde dene şansını o zaman🥲🥲
busraa_30 elif357 ben Adıyaman da devlet hastanesinde kürtaj oldum maalesef anestezi vermeden yaptılar inanılmaz acıdı en son baygınlık geçiriyordum kısa sürüyor ama o ağrı mahvetti sonra çabuk toparlıyorsun zaten
nurgulllllll Ben devlet hastanesi acilinde anestezili kürtaj oldum bir sorun isterseniz belki şehirden şehire farkediyordur
eymennsmom elif357 ben randevu alıp gitmiştim 2 gün sonraya kürtaj için randevu vermişti , doktorum burçin öğretmenler yılmaz. MHRS den kontrol edin sık sık, iptal edenler olunca yer açılıyor erken tarihe 🙏🏻
elif357 eymennsmom çok çok sağ olun yorumunuz olmasaydı direkt özele gidecektim hiç sormayacaktim şehir hastanesine. Bir tane randevu yakaladım yarın için gideceğim. Rabbim gonlunuze göre versin
zeyzey_es elif357 onun yerine şehir hastanesinde yaptırmanızı öneririm geçen sene oldum anestezi verip bayılttilar hiç zerre ağrı bsy olmadı uyandığımda
zeyzey_es elif357 hayır İstanbul çam ve sakura hastanesinde oldum ama bence tüm şehir hastaneleri öyledir
elif357 Kocaeli şehir hastanesine bugün muayeneye gittim kürtaj anestezili oluyormuş ihtiyacı olan olursa diye buraya da yazıyorum
Ceycey___ Öyle saçma şey olmaz anestezisiz kürtaj mı olur hıc, ben Manisa’da kürtaj oldum tamamen uyuttular beni sedasyon verdiler işlem bittikten 10 dakika sonra uyandım hafif uyumuşum gibi hissettim hiçbir şey de hissetmiyor insan her türlü uyuştururlar