elif357 Merhaba Kocaeli’de yaşıyorum bebeğimin gelişimi durduğu için kürtaj olacağım. Devlet Hastanesi’nde anestezi vermeden yapıyorlarmış. Kocaeli’de tüm devlet hastanelerinde böyle mi acaba bilgisi olan var mı özel hastaneye gideceğim yoksa
buketdeniz19 elif357 İnsan o acıya nasıl dayanacakmış anestezi vermeden kürtaj mı olur nasıl bir saçmalıktır bu 15 dakika süren bir işlem için mi anestezi vermek istemiyorlar canlı canlı bir insana nasıl yapılır bu ya bende kürtaj oldum ama özel hastanede anestezi veriyorlar ayrıca burdaki devlettede anestezi veriliyor
Huzurunsesi3 elif357 merhaba öncelikle birkaç doktora daha görünmeni isterim kürtaj olmadan önce daha sonra devlet Hastanesi’nde uyuşmadan yapılıyor diye biliyorum imkanım varsa özelde ol en güzeli devlet hastanesi insan muamelesi yapmıyorlar insana hayvan muamelesi yapıyorlar
ayox elif357 bende geçen sene düşük yaptım benide anestezi veirlmeden maalesef canlı canlı yaptılar bebek çıktıktan sora kürtaj i…öğrenmeye çalışın o psikolojik acı ile birde bu acı çok zor oluyor
busee_0 elif357 eğer düşük başlarda kanama vs gelişi olursa vermiyorlar fakat planlı alıncaksa veriyorlar
elif357 ayox Devlette yok anladığım kadarıyla. Size de çok geçmiş olsun rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin
elif357 teyzzanne Kocaeli devlet Hastanesi’ndeki doktorum kendi odasında anestezi olmadan yapacağını zaten kısa sürdüğünü ultrason cihazini ameliyathaneye goturemedigini söyledi. Devlet hastanelerinde anestezisiz yapılıyor araştır yine de dedi
eymennsmom elif357 merhaba Kocaeli şehir hastanesinde oldum 6 ay önce , genel anestezi ile uyutup yapıyorlar, 2 saat dinlendirip taburcu ediyorlar zaten işlem de 10-15 dk sürüyor vakumlu kürtaj yapıyorlar uyurken 🙏🏻
elif357 eymennsmom Aa öyle mi çok sevindim buna. Acaba acilden gitsem olur mu yoksa randevu mu almak lazım
eymennsmom elif357 ben randevu alıp gitmiştim 2 gün sonraya kürtaj için randevu vermişti , doktorum burçin öğretmenler yılmaz. MHRS den kontrol edin sık sık, iptal edenler olunca yer açılıyor erken tarihe 🙏🏻
teyzzanne elif357 ya sakın yaptırma bide kendi odasında ? Canm ara sor hastaneleri araştır ve hatta bu hastaneyi de araştır. Cidden çok şaşkınım
elif357 kahvekedi En erken randevu 10 gün sonra 🤦🏻♀️ doktor artık alınması gerektiğini beklememek gerektiğini söyledi