pnr_91 birmercimekmeselesi gerçekten bu firma içinize sindiyse ve yardımcı olabildiysem çok sevindim 🙏 Samsun da direk eve gelip alıyorlardı kanı. Hakkınızda hayırlısı olsun sorunsuz bir süreç geçirmeniz dileği ile🙏
birmercimekmeselesi pnr_91 belki merkezlerde evlere gelip alıyorlardır büz ilçede oturuyoruz küçük bir yer o yüzden anlaşmalı klinikleri varmış orda gidip kan vermek yeterli oluyormuş sizin kaç günde çıkmıştı sonucunuz
birmercimekmeselesi pnr_91 araştırmalarıma göre çoğu kişi bu firmada yaptırmış gerçekten güvenilirliği beni ikna etti birde yurtdışı böyle testlerde daha başarılı
birmercimekmeselesi pnr_91 çok soru sordum bugün kafanızı şişirdim ama 🤭 dar panel orta panel geniş panel varmış siz hangisini yaptırdınız
pnr_91 birmercimekmeselesi rica ederim bu platformun amacı bence bu ☺️ 21 temmuz akşamı almışlardı kanı. 3 Ağustos da geldi sonuçlarım. Benim doktorum orta panel yeterli demişti öyle yaptırdım ben.
birmercimekmeselesi pnr_91 bende orta panel için testimi verdim inşallah sonucumuzda temiz gelir 🙏 hersey için çok teşekkür ederim inşallah sizde bebeğinizi sağ sağlim kucağınıza alırsınız 🤗🙏
izgiylc Nipt24 diye bi firmada yaptırdım. Henüz gelmedi sonuçlar 5 gün oldu yaptıralı sanıyorum 2 3 güne gelecek.