pnr_91 birmercimekmeselesi ben şimdi görüştüm genel bir grupları varmış oraya dışardan gelen taleplerin numaralarını paylaşıyorlarmış bölge ile ilgilenen yetkili dönüş sağlayarak gerekli bilgileri veriyormuş. Bana sizin numaranız lazım Didem hanıma iletmem için. Bu platformda özelden mesaj atılıyor mu dilerseniz öyle bir yol izleyebiliriz
pnr_91 birmercimekmeselesi ben konuyu özetleyen bir mesaj yazdım ama onay bekliyor sanırım numara alış verişi bu platformda yasak iletişimi nasıl kuracağız bilemedim.
birmercimekmeselesi pnr_91 bu uygulamada direk bana özel mesaj gönderebilir misiniz Orda kısıtlama yoktur
dalyaluna35 Iki gebeligimde de gentan a yaptirdim, evden gelip alıyorlar kanı. İstanbul istgen firmasına gidiyor kan. 5-6 is gununde de sonucum çıkmıştı
birmercimekmeselesi dalyaluna35 ben genoksa yaptırmıştım ama şikayet sayısı çok fazla daha güvenilir bir firma araştırıyorum
nurbanucil birmercimekmeselesi biz panaroma natera firmasına yaptırdık çok da memnun kaldık sonucumuz da 8-9 günde gelmişti. Hemşire eve gelip almıştı kanı zaten gelmeden önce şu saat aralığında geleceğiz diye belirtiyorlar.
birmercimekmeselesi nurbanucil genelde güvenilirlik konusunda bu firma daha iyi iletişim numarası var mı
nurbanucil birmercimekmeselesi bende bulunduğum bölgenin sorumlusunun iletişim bilgisi var tekirdağda yaşıyorum
pnr_91 birmercimekmeselesi özelden size cevap yazdım ama yine onay bekliyor 🤦♀️ sadece isim de yazar mısınız hemen ileteyim bölge sorumlusuna
pnr_91 birmercimekmeselesi şimdi numara ve yaşadığınız şehirle birlikte kendisine ilettim ekran görüntüsü aldım sizinle paylaşmak için özelden atabilirsem ileteceğim
birmercimekmeselesi pnr_91 az önce Belgin hanım aradı konuştuk yarın anlaşmalı olduğu klinikte numune vereceğim çok teşekkür ederim 😊🤗
pnr_91 birmercimekmeselesi gerçekten bu firma içinize sindiyse ve yardımcı olabildiysem çok sevindim 🙏 Samsun da direk eve gelip alıyorlardı kanı. Hakkınızda hayırlısı olsun sorunsuz bir süreç geçirmeniz dileği ile🙏