mevsimmbhr sevvalb06 🙏🏻🙏🏻 Rabbım nasıp etsın ınsallah en kısa sürede camm tekrar sağlıklı bır gebelık
sevvalb06 mevsimmbhr ben garantiye aldım yoldayım kan vermeye gidiyorum hahahaha buraya yazarım sonucu dua edin 🥹🙏🏻🙏🏻🥰🤗🐣
mevsimmbhr sevvalb06 yaa hadi ınsallah haber et camm bence var pembe çünkü testın güzel haberler bekliyorum 🙏🏻
iremgms sevvalb06 Bencede erkenden kan vermen önemli çünkü belki erkenden kan sulandırıcı falan vermek ister doktorun
burcumeydann sevvalb06 hayırlı olsun umarım sağlıklı bir gebeliktir. Sonucu Buraya yazınnnn merak ederizz🤭😅😊
Bebininannesi_ sevvalb06 Allah be vallahi kendimin gibi sevindim rabbim bekleyen herkese nasip etsin 2 günde bir kan ver sürekli dinlen
mevsimmbhr sevvalb06 kız bana nıye haber vermıysıunnn hayırlı olsun sağlıkla al kucağına ınsallah 🥰🙏🏻🙏🏻
sevvalb06 Bebininannesi_ yaaa teşekkür ederim inşallah bu sefer sağlıklı gebelik olur ağladımmm vallahi rabbim tüm isteyen lere versin inşallah olması gerektiği gibi beta artar da sonucumuz iyi olur içim de hala dış gebelik buda korkusu var
sevvalb06 btlyy 2 gün geciktim hiç bi belirtim yok aşırı sigara kahve içiyorum unutsuzdum normal regl belirtim var onun dışında yok