sevvalb06 İki kere reglm gecikmeden test yaptım koyu kırmızı çizgi görmüştüm 2 kere dış gebelik geçirip kürtaj oldum . Şimdi ise reglm 2 gün gecikti test yaptım silik çıktı sizce hamilemiyimmmmm 🥹 GöRSEL ALTdaaaaa
burcumeydann sevvalb06 ana sayfada 3 çizgi var ona bas resim ekle kısmına tıkla o seni yönlendirir zaten
burcumeydann sevvalb06 hayırlı olsun umarım sağlıklı bir gebeliktir. Sonucu Buraya yazınnnn merak ederizz🤭😅😊
sevvalb06 kumsalyildirim ay bekliyemicem sanırım şimdi vermeye gidicemmm 2 dış gebelik den sonra korkum var varsada dış gebelik mi diye erken öğrenmek istiyorum
bebiigg sevvalb06 canım malesef yaşadım görsel ekledim iki tane yaptım silik çizgi çıktı kan verdim negatifti 😢 
mevsimmbhr sevvalb06 dış gebelik olsa hemen belli oluyor mu ki canım 2 gün gecıkmeye göre bence normal testin silik çıkmış benım 1 gün gecıkmem var benımde çok silik çıktı kan vercem yarın
sevvalb06 bebiigg yaa inşallah birdahkine olur ben hemen kan vermeye gidiyorum dua edin bu sefer sağlık bir gebelik olsun kıslarr 🥹🙏🏻🙏🏻😭
sevvalb06 mevsimmbhr ben gecikmeden idrar testi yapmıştım öncekilerde çok belirgin iki kırmızı çizgi çıkmıştı 2 gün arayla kan testi verdik 100 küsürlerle öğrendim yeterli artış olmadığı için betada dış gebelik dendi ve kürtaj olmuştum 2 kere
mevsimmbhr sevvalb06 anladım canm testte tam net çizgi kanda beta kaçtı peki dış gebelık ogrendıgınde yanı hıc yükselmedi mı az az mı yukseldı
sevvalb06 mevsimmbhr ilki dış gebelik 90 küsürdğ sonra 100 oldu sonra 100 küsür sonra 300 e kadar çıktı ama iki katı artış olmadı 300 de kaldı ilerleme olmayınca kürtaj yaptılar 2. Dış gebeliğimde böyle oldu
sevvalb06 mevsimmbhr kürtajdan sonra da beta değerim düşmedi en son düşük dozlu kemoterapi iğnesi vurdular düşürsün diye öylelikle düştü
mevsimmbhr sevvalb06 anladım canm tez vakıtte gebelık nasıp olur ınsallah testlerinde var gibi görünüyor ama emin olmak ıcın farklı bı test yap bence prodoctor asla yanılmıyor mesela Days away bide bebetime falan yanı Enazndan bende yalancı ğozıtıf falan vermedi
mevsimmbhr sevvalb06 🙏🏻🙏🏻 Rabbım nasıp etsın ınsallah en kısa sürede camm tekrar sağlıklı bır gebelık
sevvalb06 mevsimmbhr ben garantiye aldım yoldayım kan vermeye gidiyorum hahahaha buraya yazarım sonucu dua edin 🥹🙏🏻🙏🏻🥰🤗🐣