Me22 1tucee insallah bakalım sabaha kadar birsey gelmese mutlaka gidicem doktora haber veririm çok teşekkür ederim
Me22 _gecekusu ilk hamileliğimde de negatif cikiyordu hep sonra doktora gittim hamile olduğum çıktı ama düşük yaptık 8-9 haftalıkken ondan güvenmiyorum bu testlere oğlumda da göstermemişti
Me22 1tucee yani benim ilk gün damla kadar nokta geldi sonra bügün de mukuslu akıntı geldi öğle arasında birdaha gelmedi durdu yani, aynen onu bende duydum ama emin olamadım canım
1tucee Me22 anladım yani benim düşüncem yerleşmedir diye düşünüyorum en iyi sonuç test olur☺️ peki adet gecikmeniz vs oldu mu?
Me22 1tucee geçen ay 11.08. olmuştu adetim 3 gün gecikti 4 günüydü damla geldi bide bügün böyle birsey oldu 5 gün oldu
1tucee Me22 peki her ay düzenli adet oluyomusunuz yoksa gecikmeler oluyomuydu? Erken gebeliğin en erken belirtisi gecikmeymiş ondan sordum birde akıntılar var yani gebe olma ihtimaliniz var gibi
1tucee Me22 hımm düzenli adet görüyorsanız ve bu ay gecikme olduysa ve akıntı dediğim gibi ihtimal var ama bazen stresten vs de gecikmeler yaşanabiliyor normalinde kuzum☺️ hamilelik testi alın isterseniz sabah aç karnına yaparsınız sonrasında net sonuç için kan testi verin %50-50 konuşabiliyorum şuan
Me22 1tucee hamilelik testine güvenmiyorum canım ya kaç kere yaptım ilk gebeliğimde hep negatif çıktı sonradan düşük yaptım ama orda kanaman olmamıştı hiç böyle yerleşme kanamasını görmediğim için soruyorum işte kuzum ya
1tucee Me22 anladım ama her teste yanlış göstermiyordur, zaten her gebelikte yerleşme kanaması olmuyormuş, geçmiş olsun bu arada 😐 her gebelik farklıdır eğer gebeyseniz bunda yerleşme kanaması görüyorsunuzdur
Me22 1tucee aynen her gebelik farklı eğer gebeysem bunda öğrenmiş olcam dediğin gibi 🙈 sen hamilemisin peki ?
Me22 1tucee insallah canim . Çocuk var mı peki yoksa yeni evli misin 🙈 kusura bakma çok soruyorum galiba
Me22 1tucee insallah olur bende ili dene evliyim 1 oğlum var birtane daha istiyorum beraber büyüsünler kurtulayım çocuk derdinden 🙈
1tucee Me22 inşallah 🙏☺️ maşallah ne güzel bir kardeşi olsun tabi beraber büyürler dediğiniz gibi Allah uzun ömürler versin inşallah annelik bambaşkadır bence
Me22 1tucee Rabbim gönlüne göre versin seninde , diyorlar folik astı hapı yardımcı oluyormuş ben hamile olunca kullandım siz bir deneyin isterseniz