Me22 Kızlar dün saat 14:00 gibi bir damla geldi birdaha da kanama gelmedi ilk başta adetim geldi sandım ama yerleşme kanaması diye birsey varmış bu o mu acaba ?
1tucee Me22 Açık pembe, kahverengi veya soluk kırmızı tonlarındadır, Ped gerektirmez; sadece iç çamaşırında leke bırakır. Genellikle birkaç saat ile 1-3 gün arasında sürer, Hafif kramplar eşlik edebilir; ancak şiddetli ağrı veya pıhtı olmaz.
ync94 Yerleşme kanamasının rengi normal regl renginden daha farklı olup anlaşılıyor. Benim koyu pembeydi adete 3-4 gün bir şey vardı. Sadece çamaşırımda vardı sonra peçeteye silince gelmişti. Daha gelmemişti.
Me22 ync94 benim de işte dün bir damla geldi pembe kan geldi birdaha hiç gelmedi silincede sadece gözle görünmicek kahve rengi vardı birdaha hiç birsey gelmedi dünden beri
Me22 meyvemsi yaptım dün negatif çıktı gerçeği bende hep negatif çıkıyor ilk oğlunda da öyleydi acaba erken mi yapıyorum
Me22 meyvemsi bügün 4 gün adet gecikmemim işte dün küçük damla gelince birdaha gelmeyince insan ikilimde kalıyor
mlkpc Me22 aynı şeyleri yaşıyorum lekelenmem var şuan adetim 18 Eylül de öncesinde asla lekem gelmez karnım Agrıyomu gün içinde kasıklarım ay hadi insalalh yerleşme kanamasınıdr yaşadığımız şey
Me22 mlkpc ben düşük yapıyorum galiba ya kimyasal gebelik çünkü 1 hamileligimde de öyle olmuştu suan ağrıyarak pıhtı geldi devamı gelcektir 🥹
mlkpc Me22 bende bugün test yaptım negatifi gördüm fakat eve geldim üstümü değiştim lekelenmem olduğunu gördüm gün içinde kasık ağrısı yaşıyodum zaten de acaba yerleşme mi
Me22 mlkpc benim de öyle oldu dün bir nokta geldi kan sonra dünden beri birsey gelmedi ama bügün küçük parçalı doku geldi
Me22 1tucee anladım ya dün açık pembe geldi bir nokta sonra durdu hiç birsey gelmedi bütün öğlene kadar bugün de pıhtı gibi uzun kanlı sümük gibi geldi birdaha da gelmedi büyük ihtimalle ozaman kimyasal gebelik bende ki
1tucee Me22 bilmiyorum ama sizin için internetten baktım, yerleşme kanaması hafif mukuslu (sümüksü) veya akıntıyla karışık bir yapıda görülebilir isterseniz kan testi verin net olması için ☺️
_gecekusu Me22 canım adetin sökülüyordur kimyasal ya da düşük olması için ya testin ya da kanın pozitif gelmesi lazım
Me22 _gecekusu ilk hamileliğimde de negatif cikiyordu hep sonra doktora gittim hamile olduğum çıktı ama düşük yaptık 8-9 haftalıkken ondan güvenmiyorum bu testlere oğlumda da göstermemişti