annem09 rozdemirq Allah razı olsun canım. Sen de sağ salim kucağına alırsın inşallah.🥰Gelişmeleri bizimle paylaşır mısın 🤲
annem09 rozdemirq bak daha az önce bir doktoru dinledim. 6+0’dan itibaren iki hafta içinde kalp atışı bekleriz diyor.
rozdemirq annem09 yaaaaa Allahım inşallah insallah zaten 8 haftaya kadar beklicem cuma atım yoksa aldıracaz dedi asla şuan musade etmem
annem09 rozdemirq ya bunlar kasap mı? Hiç mi insanlıkları yok. Sen niye başka bir doktora gitmiyorsun? Benim laboratuvar ortamında olgunlsştırılmış embriyo olmasına rağmen anca duyduk. Senin daha zamanı var. Ay sinir oldum. Lütfen başka doktora git.
tugcezeynep34 rozdemirq benimde 5+3 kesem gözüküyor ama doktor kendisini ve kalp atışını dinlemek için 2 hafta sonra gel dedi daha garanti olsun diye
rozdemirq tugcezeynep34 benimde tek umudum biraz daha beklemek inşallah hayırlı haberlerle buraya geliriz yine dua edelim allaha teslim olalım
tugcezeynep34 rozdemirq gönlünü ferah tut 🌸 Rabbim hayalini kuran, gönülden isteyen herkese nasip etsin inşallah ❤️ sende hayırlısıyla cuma günü bebişin kalp atışlarını duycaksın
rmy1 1anne1bebekb 24 Ocak ❤️ son 47 gün 🥰 sezeryan gözüküyor şu anlık o yüzden 1 ay felan kaldı son 30 diyelim 🫠
Minnos_23 1anne1bebekb son 71 benimde son adet 24 Şubat sezeryan olacağı için şuan 24 Kasım bir aksilik olmazsa cinsiyet 💙