ozgeeugurlu Eftelya16 sizinde inşallah istediğiniz şekilde olur doğumunuz rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin seni cok iyi anlayabiliyorum bende aynı duyguları korkuları yaşıyorum
Eftelya16 ozgeeugurlu Amin inşallah sizde sağlıkla hayırlısı ile kucağınıza alın şuan ne desek boş 🙂↕️
ozgeeugurlu Eftelya16 gerçekten oyle bazen o kadar yoğun korkuya kapılıyorumki başka bisey düşünemez oluyorum ama benim genelde yapım kaygılı o yüzden😌hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
cahanbebek alynaksee benim de son adet tarihi 13 Şubat uygulamaya göre 20 Kasım’da gösteriyor normal doğum ama ben sezaryen olacağım için dokuz Kasım’da alırız dedi doktor siz de mi uygulamaya göre söylediniz yoksa doktorun soyledigine göre mi
alynaksee cahanbebek perinatoloji doktoru söylemişti detaylıda. Aynıyız sizinle sezaryene nasıl karar verdiniz biz daha hiç konuşmadık doktorumla
cahanbebek ozgeeugurlu evet bir sıkıntı olmadığı sürece isteğe bağlı sezaryen kalktı ama gittiğim hastane emseydi birinci sezeryandan sonra normal doğumda yaptırabiliyor doktorlar ama öncelik normal doğuma teşvik ediyorlar ilk gebelikte
cece01 berill__ benim kendi rahatsızlığım var ve o rahatsızlığımla ilgili doktora gittiğimde oda normal doğum yapamaz kağıdı verdi, riske atmamak adına doktorum da sezeryan dedi
eda_dmrg emine1309 ayyy sat tarihimiz bile aynı 😂😂😂 ama nedense ben 12 kasımdan önce gelmeyecek gibi hissediyorum 🫠🫠
bedee 1anne1bebekb seker cikti diye 38 de gelmezse 39. Haftada dogurtallm dedi. Normalde son dogum tarihi 03/11 ama doktorum 10.ayin 15/20 arasi dogurtalim dedi. Bebek siskoymus.
tugcezeynep34 Öncelikle Rabbim hepinize bebeğinizi sağlıklı kucağınıza almayı nasip etsin 😍Aranızda devlet hastanesinde doğum yapıcak olan var mı 🥹
annem09 rozdemirq kıyamam sana. O kadar gençsin ki. Lütfen sabır. Ben 30 eylülde 44 yaşına gireceğim. Tüp bebekle güç bela hamile kaldım. Nasipse ilk çocuğum olacak. Cuma gelsin hele. İnan ki daha erken.
rozdemirq annem09 iste çok üzülüyorum ne kadar da bunu düşünsem içim kan ağlıyor ama allaha olan teslimiyetim sonsuz o muhakkak ki gören işitendir vardır benim için gizlediği bir mucize
annem09 rozdemirq bak daha az önce bir doktoru dinledim. 6+0’dan itibaren iki hafta içinde kalp atışı bekleriz diyor.
tugcezeynep34 rozdemirq benimde 5+3 kesem gözüküyor ama doktor kendisini ve kalp atışını dinlemek için 2 hafta sonra gel dedi daha garanti olsun diye