allyslife yeliz1923 4 cm açıklıkla 1 hafta gezenleri okudum ben😂 inşaallah kolaylıkla sağlıkla vaktiyle olur inşaallah doğumun🤲🏻
yeliz1923 allyslife Valla benimki de çok nazlı geçen hafta 2 cm ydi dün 3 cm olmuş rahim geride dedi doktor 😅
allyslife yeliz1923 o zaman hiç kendini şartlama canım, açılman yavaş ilerliyor belli ki, daha doğuma vaktin var🫠 sağlıkla gelsin yeter ki canım burada kimseye gün sorma derim, kimse doktor değil boşuna heveslenirsin/ streslenirsin gerek yok🫠
berill__ yeliz1923 peki bu durumda yani bu açıklıgınızda evde misiniz yani hastanede yatış mı verildi yoksa evde mi sancıları çekiyosunuz
yeliz1923 berill__ Evdeyim hareket halindeyim yürüyorum belimden kasıklara ne zaman düzenli sancı gelirse gideceğim doğuma nişanım da geldi ama doktor rahim geride demişti çatı muayenesindr
mervekara_ kalbimdekiminik ya. Benim akıntımda öyle çok baskı ağrı belde hisediyprum doğum mı geldi acaba
bebekisteyen allyslife hiç bilmiyorum ama sağlıkla al kucağına ay çok heyecanlı ilk bebek Rabbim doğumunda yardımcın olsun beş dakikada doğurursun inşallah kolayca
allyslife bebekisteyen teşekkür ederim canım, amin amin amin hepimiz kolaylıkla sağlıkla doğurup kavuşalım inşaallah🤲🏻🐣
allyslife feyzaciim merhaba canım, hayır henüz değil🫠 doktorum muayene etti rahim ağzın yumuşak ama daha tam gelmemiş nişan biraz daha vakti var 1-2 hafta gibi düşün dedi. Beklemedeyiz, sağlıkla gelsin inşaallah🫠
mervekara_ kalbimdekiminik ya Sancım yok da en son sabah yedide bayağı kötü bir bel ağrısı yaşadım şu anda hafif hafif kasıklarım ağrıyor ve bebeğim hareketli bayağı normalde bu kadar hareketli olmaz gitsem de doktora gitmesem mi çok kararsızım