Hedwig allyslife ben de 35 haftayım. İlk doğumum olacak. Böyle şeyler görünce yaklaştığını anlıyorum doğumun. Hepimiz hayırlısıyla doğuralım bebişlerimizi inşallah ☺️
berill__ allyslife Rabbim kavuştursun oğluna inşallah :),❣️ hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah🍒
mermel allyslife Hafif kahve ve böyle çok yoğun akıntı , bu arada aynı haftadayiz bugün ben de 36 haftalığım ama benim ikinci doğumum
allyslife mermel renk farklılığı olunca ayırt etmesi daha kolay oluyor işte🫠 maşallah Allah bağışlasın, sağlıkla gelsin bebeğiniz. Bugün 35+6 oldu 36′yı bitiriyorum, yarın 37′nin ilk günü inşaallah🥹
bambitoo_ Ayyyy sonlara geldiniz çok heyecanlı inşallah travmasız güzel anılarla dolu kolay bir doğum olsuuun. Buradan güzel deneyiminizi okuyalımmm😍😍😍😍🥲🌸
allyslife bambitoo_ evet elhamdülillah, çok teşekkür ederim, Allah razı olsun🫠🌸 sağlıkla kolaylıkla güzellikle kavuşalım hepimiz🐣
yeliz1923 kalbimdekiminik Ya benim de deminden kanlı sümüksü kıvamda geldi 3 cm açıklık var zaten acaba nd zaman doğum olur ki 😁
allyslife yeliz1923 4 cm açıklıkla 1 hafta gezenleri okudum ben😂 inşaallah kolaylıkla sağlıkla vaktiyle olur inşaallah doğumun🤲🏻