smnr_533 srp_srp benimde aynı oğlum sizinkiyle yaşıt bence de en güzel yaş aralığı bu diye düşünüyorum. Bende
smnr_533 srp_srp evet orası beni de düşündürüyor ama bakalım göreceğiz bize en azından kafayı yemekten iyidir oyun oynamamaları 😀 biz oynarız 😀 28 haftalığım siz
dsed060917 Bana göre 3,5-4 yaş diye düşünüyorum çevremdekiler de hep öyle söyledi 3 yaşına 2 ay kala hamile kaldım ama emzirme dönemi bitsin 2 yaş sendromu bitsin tuvalet eğitimi bitsin e tam rahatladım diyorsun sar başa😀😀 kreşe yolluyorum şuan 2.ile de vakit geçirme şansım olacak diye düşünüyorum
Tugceasel21 PBC İlk çocuğumla ikinci çocuğumun arası 22 ay ikinciye üçüncünün arası 28 ay her yasta zor bence
Kiraz53 PBC bence pespese olmalı benimkilerin arasında 2 yas ve 1 buçuk yaşında var zor oluyor pespese yapsaydım hepsi bir anda büyüyecekti
ipek9 Benim oğlum 4 yaş bende şuan hamileyim aralarında 4 yaş civarı olacak nasıl olur bilemiyorum deneyimlenince görecez kardeşimin çocukları arasında 1 yaş var ve aşırı zorlanıyor 2side erkek psikolojisi bozulmuş derecede iyi değil önermiyorum
4bebeliannee PBC ben üçüncü kez hamileyim ve aralarında 4 yaş olacak her birinin, şu an için iki çocuğumun anlaşması çok güzel
leylizer PBC sütten kesin , tuvalete alıştırın , odasını ayırın , yemeğini kendi yemeğe başlasın iyice bağımsız olunca düşünün bence, ortalama 3 yaş olmalı aralarında
Aybars20 superstar_00 Allah izin verirse benim de tam 4 olacak canım bizde 4-5 ideal diye düşünüyorduk hep ama eşim geç bile kaldık diyor şimdi 😅
caglaecrin PBC benimkileri arasında 6 yaş var😁 kızım 11 oglum 5 yaşında kızım ilgileniyor bırakmıyor hiç ablasını
tna PBC iki çocuk arasını bilmem ama kuzum 37 de hamile olmak zor vallahi ikileme ihtimali ufacık bile olan varsa hemen yapsın peşpeşe mi olur arada fark mı olur onu kendi bilir ama 30 dan evvel bu işleri halledin zira canım çıkıyor