defnelinaa sormadın ama ben yine de paylaşayım seninle güzel arkadaşım ❤️şimdi şöyle benim normalde reglim hiç aksamazdı 28.gün dedin mi regl olurdum takvimde 29.günü görünce test yaptım birkaç farklı markadan silikle net arası çizgi hepsinde çıktı, daha sonra kan verip 236 ile öğrendim gebeliği şu an 16.haftamın içindeyim. Bu süreçteki Belirtileri gelecek olursak; tıpkı regl olacakmışım gibi sancı gelirdi koşarak tuvalete giderdim ve bakardım ki tık yok, sürekli uyuma hali, kasık ağrısı, iştahsızlık (özellikle tatlıya karşı), halsizlik, günlük pedi doldurmayacak kadar kahverengi lekeler (birkaç gün gördüm bu lekeleri) .. ama bana test yapmadan önce gebelik şüphesini düşündüren çok ayırt edici bir şey vardı ben regl olmadan önceki iki gün inanılmaz vücut ağrısı yaşardım hamlaşmışsın da etlerin ağrır ya o ağrı, işte onu ben regl zamanım gelmesine rağmen hiç hissetmedim, o zaman dedim ki ters giden bir şey var ben muhtemelen hamileyim 🤪 hakikaten de öyle oldu.. bir kıyaslama yap sen de istersen bu bahsettiğim şeyler her kadında olmamakla birlikte birçok kadında olan erken gebelik belirtileri; bunlar varsa bile naçizane tavsiyem kan da versen test de yapsan gecikmeyi beklemek 🌸