defnelinaa 2 aylık evliyim regl 13 ağustosta oldum ben böyle kasık ağrısı görmedim sağ kasığım cok ağrıyor test yapsam cıkar mı yoksa kesin çözüm kan mı vermeliyim
busu1 defnelinaa Testte çıkar yapın elinizde varsa ama şiddetli tek taraflı kaşık ağrısı genelde kist oluyor
emine136 defnelinaa enfeksiyon da olabilir korkma yada gebelikte olabilir eğer gebelik ihtimali varsa test yap canım regline ne kadar kaldı
canankoyuncu defnelinaa valla ben ameliyat olmama rağmen kistlerim sürekli tekrarlıyor Normal kistlerde var korkulmayacak Bazen kullandığımız yumurta büyütme ilaçları vs kist oluşmasına sebep oluyormuş Belki önemsizdir kistiniz varsa bile
mevsimmbhr defnelinaa test poztıf kan vermek ıcın beklıyorum bo kaç gün daha yaptığım testler pozıtıftı hepp günüm bugün bı kaç güne gidicem kan testı ıcın
emine136 defnelinaa çıkar canım test yap geç döllenme fln olurmu bilmiyorum ama çıkar bi dene inşallah hamilesindir
delalinannesi defnelinaa döngü geciktiyse ve korunmadıysanız silik de olsa testte çıkması beklenir, eğer çıkmazsa regl bekleyeceksiniz aksi durumda da kadın doğum randevusu 🌸 hayırlısı olsun inşallah 🙏
defnelinaa delalinannesi döngüme 3 gün yani şöyle söyliyim bebek istiyoruz ama stresden uzak durmam gerektiğni söylemişti doktorum takmıyordum yani ama regl ağrısı gibi değil inşallah gebeliktir hayırlısı