seval210 ARYa143 valla cnm ben almadım hamile de değilim 😃 2 yıl önce kızımı doğurdum Metrolife de 38 bine sezeryan oldum
ARYa143 seval210 ahahaha bir rivayete göre gebeler herkesi gebe sanırmış🤣 2 yıl önce 38i kim istedi yaa ben ona takıldım🙄🙄 ben 2 yıl önce doç. Dra 25 verdim, baya yüksek istemişler 😒😒
ARYa143 seval210 metrolife en pahalı olarak ilk sıralarda diye biliyorum şu an, 6 bine kontrolü kim yapıyo orda ay cidden merak ettim🙄😁
seval210 ARYa143 tabi bidaki ay düşünüyorum Eger tutarsa 😃 bahtıma 1 kere yapıp vazgeçiyorum hemen tutarsa benimle
ARYa143 seval210 veysel hoca o zaman op. dü diye hatırlıyorum, fazla istemiş sanki 🙄 Ekstra ameliyatta durum felan mı gelişmişti
seval210 ARYa143 Veysel hoca bide sigortam da yok cidden normal hasta akıntı için gidicejrşn 6 yı duydum vazgeçtim PROF olmuş diye fiyat yüksekdi yani benim gitme amacım da altı duuğum vardı zorunlu gebelik geçiriyorum ağır ilaçlar kullanıyorum hamile kalabiliyorum ama hamile kaldıktan sonra benim serüven başlıyor iğneler ilaçlar serumlar hastanede yatmalar o yüzden ikinci çocuğu bir düşünüyorum bir kayboluyor
seval210 ARYa143 erken dogurdum sadece pazar günüydü hastanede yatırmak istedi bana birkaç gün daha karnında kalsın öyle fiyatını daha çok yükseltiyordu ben de direk dogurdum
ARYa143 seval210 hmm sağlıkla olsun kuzum, ama haklısın bence de kontrol için 6 fazla yani Ben de prof.e gidiyorum şu an klinikten takipliyim üstelik 3 bin veriyorum, hastane de ekleme yapıyo mu acaba ücretlere o yüzden mı çok ki bilemedim 🙄🙄
ARYa143 seval210 ne de güzel anlatıyo direk doğurdum diye🙈🥲😂 maşallah sana kız, darısı bize olsun pat diye doğuralım🤭😁
seval210 ARYa143 bilmiyorum yani Kadir Yaman‘a gidiyordum önceden yani düşlerimin sebebini yani o doktor çıkardı gayet de memnunum sadece doğumdan korkuyordum Veysel Hoca’nın doğumunu iyi olduğunu fark ettikten sonra 30 haftadan sonra veysel hocaya gitmeye başladım şu an başlayacağım ama yine Kadir Yamanan’a gideceğim çünkü ilaçlarımı iğneleri vs her şeyimi o yapıyor vücudum bebeği kabul etmiyor kan uyuşmazlığı var artı kamplaşma var yani bir ton ilaç kullandım kanser ilacı olsun böbrek nakil olsun bütün ağır ilaçları kullandım çok zor gebelik geçiriyorum çok zor oluyor ama ikinciyi istiyorum ondan sonra asla çocuk yapmayacağım galiba yine bir konuşayım da