fcngzz ARYa143 dinleniyorum wc yemek namaz dışında kalkmiyorum fitil promester adalat magnezyum vitamin demir ilacı kullanıyorum…rabbim hepimizin yardımcısı olsun..sanliurfadayim
ARYa143 fcngzz takviyelerin de baya fazla aslında 3. Trimesterda biraz daha azalıyor(tabi kişiye göre de değişir) Çok amin canım benim 💕 merkezde misin 😁ben de urfadayım😍
ARYa143 fcngzz Levent hocadayım ben canım, memnunum bu 2. doğumun olacak inşallah 🌸 Sen kiminle takiplisin, özelde mi
ARYa143 fcngzz Kadir hocayı duymuştum o da klinikten takip ediyor yanlış bilmiyorsam.. Şu an 3000, sizde durumlar nasıl 😁
fcngzz ARYa143 lotusa geçmiş Kadir bey..indirimli 1800 şuan..levent bey de indirim sağlamiyormu memurlara
ARYa143 fcngzz orda olduğunu bilmiyodum, levent hocanın hastalarına indirimi var ama hastanede işlem olunca oluyor, klinikte kontrol ve ödeme yapıyoruz genelde
ARYa143 elvin2163 klinikten takipliyim ben kuzum o yüzden hastane ücretleriyle farklı, Ama daha önce sorduğumda lotusta suda doğum paketi için 40 bin demişlerdi çok fazla ücret bilgisi almadım 🌸 Sen Urfa’da mısın, hangi dra gidiyosun
elvin2163 ARYa143 ARYa143 sıverekdeyım bende çok Ssvd ıstıyorm ama bır ksc hastaneden fıyat aldm acayıp çok ya
elvin2163 ARYa143 metrolaf 80 bın dedı Dıyarnakır da kaç tane sordm 60 ıle 80 arası fıyat aldm meltem hoca var oda yapıyor urfada 67 demıstı sanırım