Sumeyyekaya deletedmom11 memlekete gitcektm dogum icn annemde kayinvalidemde orda ama yok bunlari okuduktan sonra vazgectimm gitmiyormm bn bakarm kizimaa 😂😁😃😁😀
deletedmom11 Sumeyyekaya ay napcan gidip 😂 doğrusu en iyisi kendi biLdiğindir sonuçda leylekler getirmicek sende annesin güçlü olcan 😘😘😘
MehtappMiraa deletedmom11 valla benimde ilk çocuk yandık desene ama benden çekinir genelde insanlar terslerim heralde 🤣🤣🤣
deletedmom11 MehtappMiraa işte bebişin inan tersLesende bi bakmışın stres sütü çekmiş süt gidnce iyice delirmişin sinirden lohusayken oLabiLdğnce bebekLe baş başa kaLmak en sağLıkLısı benceeee en mantıkLısı
Gonca0881 Hamileanne ben annemlerden çok uzaktayım annemler gelicek dolayısıyla evime gidicem kayınvalide onda kalıcam diye planlar yapardı ta ki ben yıkana kadar 😂 zaten burda yabancıyım pek insan gelmez bana tam istediğim gibi yani
deletedmom11 Denizim ay bende bi eLti war baL gibi bide görümce kaymakkk gibi ikisinide çok sewiyorm annem töbe gelmez türkiyeden kendi derdi kendine yetiyo kaynanamda yaşLandı zaten kafası kaLdırmıyo artk yoLu o yüzden Tek başıma bebemLe kokLaşa kokLaşa geçircem her anımı 😂
deletedmom11 Hamileanne ben güzeL gaz werrim şekerim 😂😂 zaten gaz oLmasa töbe bi iş yapcamız yok milletin çenesinden moral faLan fiLan tırt yani 🙈🙈
humaninannesi61 Tabiki evimde olmak istiyorum. Kayınvalidem iki üstümde oturuyor. Annem desen bi kaç gün gelir kalır. Bence her anne alışana kadar yanında birileri bulunsun sonrası Allah kerim🙏🏻
Busranagme Hamileanne nerde yasıyorsun , hangi adet ?? Nerede rahat edeceksen Oraya git . Evin müsaitse kayınvaliden gelsin 🤗