allyslife vanilyalibuse Ecmain inşaallah bir tanem🤲🏻 çok haklısın, kaygını çok iyi anlıyorum, içine sinmiyorsa yine bir devlete gidip kontrol ettir muhtemelen NST de çekerler için rahatlar. Nasıl istersen. Ama her zaman güzel düşün, güzel olsun💖
vanilyalibuse allyslife canımsın balım benim, şimdi biraz daha iyiyim, sürekli tekmesini hissettim uzanırken o bile moral verdi
bebekisteyen vanilyalibuse kuzummm inşallah bir sorun tekrar başka doktora görün bence sen zaten yolu yarıldın 💗
vanilyalibuse bebekisteyen Allah razı olsun aşkım benim, yakında detaylı ultrasona gideceğiz o zaman da sebebini soracağım 🫂💖🙏🏻
temmuzonbir vanilyalibuse benimde kasılıp taş gibi oluyordu hep normal dedi doktorumuz canım 28 haftalığız şuandada basen sem sert oluyor karnım ama hemen doktoruma bilgi veriyorum, sende bir yaz görüş istersen bir sorun yoktur Allah’ın izniyle 💓🫂
minik_kelebek3 vanilyalibuse bebek hareket ettikçe pozisyonu değiştikçe karın sertleşiyor aynısı bende de oluyor
delalinannesi vanilyalibuse kuzummm inşallah normal bir şeydir diye düşünüyorum , süreç içerisinde haftası seninle olan birçok kadin bu sebeple post acmisti sanki denk geldim diye hatırlıyorum ✨ sen de kendini üzme streslenme hiçbir seycik de olmaz Allahin izniyle 🙏
Gamze-06 vanilyalibuse şifa olsun cnm inşallah rahat uyku uyuman için gece iyi oluyor 🌸 günde 1 maden suyuda iyi geliyor