derya_1010 vanilyalibuse bende o vakitler ilk kasılmaları yaşayınca korktum gittim baktırdım normaldi herşey
kalbimdekiminik vanilyalibuse anlıyorum seni tatlım benim ikincisi olmasına rağmen ben de en ufak bir şey telaşlanıyorum
_Mother_ vanilyalibuse dün benzer durum yaşadım hatta kalkamadım yataktan uzandım baya ama ben sıkı kot giyinmiştim ona bağladım
_Mother_ vanilyalibuse bide bu bebek diğer çocuklarıma göre çok aşağıda hayla kasık bölgemde ondan da kasılma olabilir diye düşünüyorum
meyvemsi vanilyalibuse benimde 12. Haftadan itiberen rahimde kasılmam vardı kuzum hala daha ara ara devam ediyor doktor magnezyum verdi gunde iki defa sitrat seklinde kullaniyorum ve kasilmayi cok hissedersem buna ek olarak agizda eriyen sase formunda magnezyum iciyorum doktorun vermedi mi sana Bana rahmimin erken doguma ve kasilmmaya cok yatkin oldugunu soylemisti doktorum bu nedenle ben yasiyorum yani kasilmalari o yuzden de cok dikkat ediyorum rahmimi uyarici seyler yapmamaya ozen gosteriyorum ani hareket kosma ziplama spor vb
vanilyalibuse meyvemsi ben de magnezyum kullanıyorum aşkım ama sadece akşamları magositti adı, dikkat etmeye çalışıyorum ama bazen ben de kasıyorum kendimi özellikle psikolojik olarak 🥺
meyvemsi vanilyalibuse ozellikle dar pantolon kiyafet giymemeye calis kendini cok yorma birak isler kalsin uzan dinlen hicbir sey senden ve bebeginden degerli degil 🤍 Ama bu kasilmalarla beraber sunu da ogrendim her agri aaa onemli bir sey mi oldu agrisi degil sadece bazilarimiz bazi durumlari vucudunda daha fazla hissediyor 🥹 hassas vucutlar icin hamilelim biraz zorlayici 🥲🥲🥲🤰🏼🤍
vanilyalibuse meyvemsi ya kesinlikle balım kesinlikle 🫠 her gğn kayınvalideme gitmek durumundayım, e maalesef iş güç bitmiyor… özellikle şu sıralar doğru düzgün dinlenemiyorum da
meyvemsi vanilyalibuse hayat kosturmasi hic bitmez Allah kolaylik versin insallah biz yine de ekstra dikkat edelim kendimize insanlar bir yoruluyorsa biz ayni isi yapip bes yoruluyoruz …❤️
gencannee_ vanilyalibuse benimde hep böyle oluyor hatta bazenleri götünü bir yere koyuyor karnım yamuluyor 🤣
allyslife vanilyalibuse aşkım benim de hep kasılmam vardı, bebek hareket ediyor rahim onun hareketine göre büyümeye genişlemeye çalışıyor o sırada da kaslar gerildiği için sen böyle hissediyorsun demişti doktorum. Kontrol amaçlı NST’ye de almıştı 23′te ama hiçbir şey çıkmamıştı. Dediğim gibi rahmin kasılıyor sorun yok demişti.
vanilyalibuse allyslife ay Allah razı olsun kuzum inşaallah benim de öyledir, gebeliğin başında bir sürü şey yaşadığım için o kadar teditgin oluyorum ki her şeye anlatamam 🥺💝
pofidikanne vanilyalibuse bende yaşıyorum bu son günlerde çok yorulduğumdan mı yoksa başka belirtiler mi bilemiyorum 😏
allyslife vanilyalibuse Ecmain inşaallah bir tanem🤲🏻 çok haklısın, kaygını çok iyi anlıyorum, içine sinmiyorsa yine bir devlete gidip kontrol ettir muhtemelen NST de çekerler için rahatlar. Nasıl istersen. Ama her zaman güzel düşün, güzel olsun💖