Utkum Ozanz korkulacak bişey yok 2 kez oldum tekrar olmak istiyorum bende tam tersi genelden korkuyorum.
SevgibiR semadem aynn ölüm gibi bişi oldu ama kimse ölmedi ben bir hafta sonra kendim kalkmaya başladım yataktan 😸 ondan önce tutuyorlardi
esra_nur Elif7781 anladım canım. Eskiden spinal olanlar bel ağrısından şikayet ediyo. Yakın zamanda olanlar bel ağrısı yapmadı diyo. Ondan sordum seninkisi yakın zamanda mı diye merak ettim 😊
Elif7781 esra_nur benim agriyor canim bir nokta var büyük ihtimal iğnenin yapıldığı yer cok fazla agriyor bazen
esra_nur Elif7781 anladım bende 38 haftalığım şuan için normal gözüküyo ama her ihtimale karşı sezeryana dair bilgim olsun istedim 😁 Allah acil şifalar versin sana da canım 🤲
Elif7781 esra_nur sen normal doğurmaya bak canim 😀 bide sezeryan fiyatı aldın mı ? Ben yine orda Doğum yapmak istiyorum da
sinanimm Ozanz mrb canim bende spinall sezeryan oldum gercektrn memnunum cok sukur yine ayni spunali seceecem genel anestezi insani uyusturuyor agri baya oluyo ama spinal oyledeil .