Mello Arkaşlar bügün hastaniye gittim ve benden renkli ultrason istedi 28 haftalik hamileyim istemesi gerekyor ama istarla istedi hatta ben sordum bişe mi var yok dedi ama yaptir dedi bu hafta 😟😣
260814 Mello 30 cu haftada isteyen doktorlar bile var bi yakınım 2 kere yaptrdı yanlış giden bişe görüldüğü zamn doktor istiyor kağt yazıyolar normalde 20 ci haftadan 24 cü haftaya kadar yapılıyor
Figent Mello detaylı da tüm organlarına bakıyorlar diğer testlerle alakası yok kalp odalarını inceliyo,beyin gelişimi,ciğerleri,bağırsakları,bana böbreklerini bile gösterdi nokta noktaydı. Ama 28. Haftada istemesi geç olmuş.
Mrym53 Mello renkli ultrasonla ayrıntılı ultrason farklı şeyler renklide sadece incelerler kilosu boyu vs ayrıntılının haftası geçmiş zaten 18-24 arası yapılıyor ama doktor gerek duyduğunda ilerleyen zamanlarda da bakabilir organlarına ben renkli ultrason için 200 lira fiyat aldım ayrıntılı için 340 lira
Ayferfeneer Mello ben 22de yaptırdım 24te kontrole çağırdı 32de tekrar bakıyorum herşey yolunda gidiyo mu diye dedi ve 32 de gittiğimde bebek büyük olduğu için herşeyi daha belliydi fotoğraflar bile vesikalık gibi cikti rutin 2 kontrolü vardı mesela bi sıkıntı gördüğü için çağırmadı yani içinizi ferah tutun önemli bişey detaylı usg her doktor önemser ve ister bunu
Eed7 Detaylı ultrason istemiştir olması gereken zaten yaptırmak istemiyorsan sana kalmş tabiki ama zararı olan bişe değil herşeyine bakılıyor bebeğin
Kdraltn Mello 23+ dan sonra yapmiyolar detayliyi. Neden istediki. O hastanede yaptirma uygun yerler bak. 450 cok ben 250 ye yaptirdim. Ama 28. Haftada yapiyolarmi bilmiyorm bana 23+ ya kadar yapabilirsiniz demisti randevu alirken
Gzmanne Mello 26 da yaptrmstm 350 ye fiyatlari genelde Boyle cnm. Bende yaptirmadim ilkte kizdi doktor en onemlisi bu dedi Allah korusun dogumdan sonra acil bir sey olsa direk mudahele edebiliriz dye isteniyor genelde birsey cikarsa bebekte diye.
Mello Kdraltn evet bana da çok geldi bu kadar istemesi di garip ben sordum bişe mi var dedim hayir dedi bebek çok iyi dedi
Mello Mel0s bende öyle biliyorum. Ama isteri ben 2 test te yaptirdim çok şükür temiz çikti bunu istemesi neden ben anlamiş digilim yarin gidicam tekrar sorucam
Kdraltn Mello e daha neymis derdi. İlk defa 28. Haftada detayli isteyen birini duydum. Zamani gecti bence. Sen bi internetten arastirsana oluyomuymus 28 de
Tgbatem Mello detaylı adı üstünde bebeğin organlarını detaylı şekilde kontorl ediyorlar fiyatı pahalı maalesef ama allah korusun bir sıkıntısı war ise ona göre doğar doğmaz müdehale ediyorlar ideali 21. Haftada yapılması 20-24 hafta atasında yapılıyor
Mello Kdraltn araştirdim 18 haftalık ve 23haftalik istiyolar normalde bu neden istedi bu kadar israrla anlamadim çabuk yarin olsa da gitsem
Mello Kdraltn acaba diyorum bişe mi gördü demiyor aklima bi şürü şey geliyor sonrada da diyorum ikili test yaptim orda çikardi Of ne bilim ben zaten hiç beğenmiyorum dokturumu
Fatmakrt Mello canım normalde evet erken yapılması gerek ama mutlaka yapılmalı arkadaşımda 28. Haftasında yaptırmıştı kendini korkutma erken yapılma sebebi yani olurya aldırmak isteyen olur felan diye. 28 de de yaparlar tabi ki ama çok pahalı geldiyse başka hastane araştır. Örnek vermek istemiyorum ama olayın ciddiyetini anlaman için söylemek zorundayım arkadaşımın bebeği 28. Haftada kalp hastası tanısı konuldu karbında ölme ihtimali vardı normal doğumla aldılar maalesef mudahaleler yapıldı en asından ama yaptırmasaydı allah korusun ya çok önemsemeyeckti doğunca bilemeyeceklerdi hemen müdahale şansı olmayacaktı yada karnında ölecekti. Bu yüzden önemli mutlaka yaptır
Tgbatem Mello baya geç olmuş mesela 2 li 3 lü testleri süre geçince yapmıyorlar detaylıyı yapıyorlarsa sorun yok bebeğin tüm iç organlarına bakıyor dr