Lavin08 Meral_63 canim durusdan da kaynaklaniyo benimde sat 9 haziran erkek dedi bi kizim var benimde senin gibi insallah seninkide erkekdir saglikli olsun herseyden once tabide insan iste tatmadigi meyveyi istiyor
Lavin08 elisamommy regl tarihlerimiz ayni nerdeyse senin 10 haziran benim 9 haziran erkek dedi bazi bebek gec gosteriyo seninde 2.gebelik dimi 1 kizin vardi dimi canim
Meral_63 Lavin08 inşallah bacım ayenn öyle vala bi kız bi erkek yeterli olurdu bize rabbim olmayanlara nasip etsin inşallah oğlum olursa da daha güzel olur kızım olursa da üzülmem kızıma arkadaş olur 🥰🥹ama hislerim gönlüm hep erkekten yana
Lavin08 Meral_63 öyle tabi kuzum tabi bende oyle düşündüm kiz olursa kizima baci olur diye ama erkek oluncada ayri bi sevindim Allah biliyor ya bir daha ne zaman gel dedi doktor girmeden cikolata flnda ye biraz hareketlensin ultrasonda
bisidicem elisamommy benim sat 13 haziran. Fetal dna sonucu öğrendik çok şükür. Geçen hafta kontroldeyken yüzüstğ durduğu için görememişti doktor cinsiyeti 🥹