brj Sat 13 haziran. Devlet hastanesi ne zaman söyler acaba sormayınca da söylemezler herhalde değilmi
smg321 elisamommy deme korkutma beni 🤣🤣🤣 gözümle pipi görürsem hemen koşarım mavişlere ama kızsa zaten kızımın herşeyi duruyo 🤣
elisamommy smg321 Kordonla Karıştırma Gibi Bir Olay Yaşanabilir😂 Hemen Yapma Benim de Kızın Herşeyi Duruyor Ama Hepsi Pembe Mor Canım
smg321 elisamommy bence devletteki cihazların görüntüsü iyi olmadığı için kordonla karışabiliyo ama özeller çok net hatta 4d bile gösteriyolar
aralidna Sat 17 haziran / en son pazartesi gittim 11+5im ama bebek 12+0 çıktı tüm ölçümlerde, ne yaptıysak yorumlayamadık, aynı gün kan verdim fetal dna için inşallah pazartesi sonuç çıkar 🤍
Ferise34 kbsnn merhaba ben de bugün kan verdim beta 126. Progesteron 11.2 geldi. Ortalama 4+5 gebeyim. Sizin daha önceki postlarınızda progesteron sorunu yaşadığınızı gördüm. Nasıl çözdünüz ilaç aldınız mı yoksa kendisi mi yükseldi? Benim de 3 düşüğüm var öncesinde. Yarın doktora gitsem mi acaba merak ediyorum
kbsnn Ferise34 bende progesteron düşüklüğüne dair bir sorun çıkmadı ama genelde benimki hep düşük çıkardı ama o sebeple sonlanmadı hiçbir zaman bu gebelikte doktora benim genelde düşük oluyor dedim kalp atışını vs duyduğumuz için bakmaya gerek yok dedi 13. Haftada lekelenme yaşadım çok azda kan boşalması hem Promester iğne hem fitil kullandım şimdilik iyiyim doktor eğer düşük görürse zaten bunu verecektir lekelenme vs oluncada veriyor
Lavin08 elisamommy regl tarihlerimiz ayni nerdeyse senin 10 haziran benim 9 haziran erkek dedi bazi bebek gec gosteriyo seninde 2.gebelik dimi 1 kizin vardi dimi canim