burcinn01 Manolya1907 çizgi var ama nasıl bi testmis oyle 10 gun kala ben hamile kaldığım ay 10 gun kala 8 gun 7 hatta 6 gun kala bile çizgi yoktu 4 gun hala hayalet çizgi görmüştüm
Manolya1907 burcinn01 bende bilmiyorum ama bariz belli bir çizgi idi ve 3 dk içinde belli oldu, bugün yaptığım ise negatif çıktı
burcinn01 Manolya1907 aslinda 10 gun kala gösteren bi test gormedim muhtemelen yumurtlama zamanınız olabilir bazen o zamanda test pozitif gosterebilir
Manolya1907 cicekcikiz_ haklısınız aslında ilk yaptığım test kafamı karıştırdı sadece sonra bugün negatif gördüm
Manolya1907 burcinn01 evet aslında o da olabilir ya test genelde o zamanda da pozitif çıkıyor diye okumuştum
Bebininannesi_ ozgekarakc ben adetime 8 gün kala Ovulasyon testiyle öğrendim sonra kaset gebelik testi yaptım hayali çizgi vardı sabah ilk idrarla yaptım daha da belirgindi kan verdim betam 80 çıktı testen teste de farkediyor bence
bebekisteyen Manolya1907 Manolya1907 oha kuzum sen gebesin çok beklettin mi yoksa ilk dakikalarda mı çıktı
Manolya1907 bebekisteyen hayır 5 dk dolmadan böyle oldu ama 2 gün sonra yine test yaptım başka marka ile böyle net tek çizgi oldu
Manolya1907 Bebininannesi_ Ay memlekete dönünce direk kan vericem regle 5 gün kalasıya tekrar test yaparım 😂
bebekisteyen Manolya1907 ya gerçekten bu testleri şikayet etmek gerek ben çok özür dilerim sizi heycanlandirdim
Merve43 Manolya1907 regle 10 gün kala herhangi bir test doğru pozitif sonuc vermez zaten kan tahlilinde bile cikmaz çünkü döllenme olmuşsa da henüz betahcg salınımı başlamaz bir cok insan regle 11 12 gun kala gebe kalıyor zaten