Manolya1907 Reglime 10 gün kala erken gebelik testi yaptım 3 dk sonra böyle oldu, silik çizgi var demi?
eaydin1 Manolya1907 çizgi var evet ama baya erken öğrenmişsin testi yinede tekrarlar emin olmak için 🤗
burcinn01 Manolya1907 çizgi var ama nasıl bi testmis oyle 10 gun kala ben hamile kaldığım ay 10 gun kala 8 gun 7 hatta 6 gun kala bile çizgi yoktu 4 gun hala hayalet çizgi görmüştüm
Nilozof Bariz var ama çok erken, hatalı sonuç da olabilir. Güvenemedim teste. İstiyorsanız vardır inşallah 🥰
Manolya1907 Markasını hatırlamıyorum 2 gün önce yapmıştım çöpe attım. Nimo marka aldım bu defa sabah tekrar yapacağım test
Manolya1907 sedaltn siz de mi böyle regl e çok varken öğrendiniz acaba, şimdi test yaptım tek çizgi oldu
Nilozof Manolya1907 Regle daha çok var, varsa da çıkmıyor olabilir. Ben 2 gün kala bile çokk silik bir çizgi ile öğrenmiştim mesela. Bir hafta sonra falan tekrar deneyin şüpheniz varsa bence
cicekcikiz_ Manolya1907 muhtemelen yalancı pozitif çıkaran testlerden birine denk geldiniz regliye 10 gün kala çok erken umarım gönlünüzdeki gibi olur ama regliye bir iki gün kala ya ds regli geçince yaparsanız daha net sonuç olur.
Manolya1907 Nilozof aynen bende oğlumu gecikme yaşamadan öğrenmiştim silik çizgi ile, biraz ümitlenir gibi oldum sonuca ama demekki yalancı testlerdenmiş. Hayırlı zamanda olsun inşallah 😇
cicekcikiz_ Manolya1907 kan testi için bile acele etmeyin derim ben ilk gebeliğimde regl dört gün kala kanda negatif gördüm dört gün sonra hem idrarda hem kanda pozitifti
Manolya1907 cicekcikiz_ haklısınız aslında ilk yaptığım test kafamı karıştırdı sadece sonra bugün negatif gördüm