Benimisteo adm Ben daha ince kac kez yazdim oost bile actim ilgilenilmedi. Hizli resim goremiyorum bi cok kisi aynj seyden sikayetci. Bize yardimci olsaniz veya baska bi cozum onerseniz? 2. yorum ve post silme ozelligi. 3. Birini blocke etme ozelligi
Duuyguum adm bazen kasılma yapıyor açtığım bildirim hala duruyor gözüküyor bildirime bastığımda yapılan yorumdan çok farklı yoruma geçiyorum
Tekmile Zuhresule en üstte mesajların sayısı yazıyor ya canım mesela kaçıncı cevabı okuduğuna dair, işte oraya tıklayınca çubuğu aşağı çekince en son mesajlar çıkıyor hepsini okumadan son cevaba gidebiliyorsun
Tugba2626 Tekmile bir kişinin açtığı postları nerden görüyoruz . Profiline girince sadece son yorumları çıkıyor
Zuhresule Tekmile teşekkür edeyim bunu zaten biliyorum sağa çekince hepsini okundu yapmayı da biliyorum ama indirim ya da tavsiye var mi diye nasıl takip edicem o zaman?
Rabiaeser adm yemek reklamların sürekli çıkması böyle uygulamada çok saçma bence reklamlar gitsin😏 resim paylaşma ve konuştugumuz konuyu silme özelliği olabilir daha iyi olur😂☺️
031965 Bir yorum yaparken yazdığım yorumu göremiyorum, görmek için yukarı çekince sayfayı bu sefer sayfa yenileniyor yazdığım gidiyor Bir de: bir posta giriyorum kendi kendine ya başa dönüyo ya sona. yorumlar görünmüyor bazen mesela 90. Yorum ile 100. Yorumlar arası kayboluyor. sayfanın akışı kendi kendine değişiyor
Tekmile Tugba2626 mesela şimdi sana cevap yazdım ya adımın üstüne tıkla benim sayfama geldin ya, üstte mesajlar yazan biryer var ortada. Oraya tıkla mesajlar hemen altında tartışmalar yazıyor oraya basarsan açtığı postları görürsün canım
Esin9494 adm Surekli reklam çıkıyor ve rahatsız oluyorum . Ayrıca açtığımız konuyu silemiyoruz bu da sıkıntı. Ve üye adımızda değişiklik yapamıyoruz sinir bozucu bence ..
Bebisim68 adm daha fazla sekmesinde hamilelik alışverişine tıkladığımda aylardır aynı şey hapy mom 2018 ödülleri yazıyor oranın da güncellenmesi gerek
Basaksmrdyn adm Teşekkürler böyle bir fikir alma içerisinde olduğunuz için öncelikle. Kişiye özel sohbet bölümü olmalı bence bir de engelleme bölümü daha sonra arkadaşlarım listesi sonuçta kafanızın uyuştuğunu kişiler ile önce arkadaş olup sonra özel sohbet edebilirsiniz. Hızlı resim paylaşma bölümü de olabilir zaten yazmış arkadaşlar. Kişinin bölgesini gösterir Konum da koyabilirsiniz. Hızlı bul bölümünden mesela İstanbul Bakırköy yazdığımızda o bölge ikamet eden arkadaşları görüp daha kısa bir şekilde Bilgi edinebiliriz ya da soru sorabiliriz. Sonra hızlı sat bölümü olsa sonuçta herkesin ilk hamileliği değil kullandığı ikinci el alıp da kullanamadığı her şeyi daha uyguna ya da bedava vermek isteyebilir hem siz de maddi olarak gelir sağlarsınız. Herkes TC kimlik numarasıyla kayıt yapar öyle güvenilir bir site olur☺️ Çok oldu sanki ama benim aklıma gelenler bunlar kolay gelsin teşekkürler.
Tekmile Serman sol tarafta üç çizgili biryer var ya işte orada ara kısmı var oraya kelime yazarsan onunla ilgili açılmış başlıklar çıkıyor canım
dishonest Konular ve Kişiler hakkında konu açanları banlayın. Resmen kirlilik oluyor giresim gelmiyor foruma. Her konunun 3 tane alt konusu açılıyor.