temmuzonbir beautiful_ inşAllah canım ❤️ bana haber et mutlaka yazamasamda okurum içim rahat eder balım
twobabymomm beautiful_ evet yüksek ateşle acilden giriş yapıldı iye olduğunu öğrendik çok zor günlerdi Allah kimseyi yavrusundan ayırmasın ❤️🤲sizin bebeginiz nasıl oldu iyi mi
Almirolie beautiful_ yap tamam mııı benim kızımında bebekken öyle çıkmıştı tahlilde güzelce temizledim kulak pamuğu ile ve hiçbirşey çıkmadığı inşallah seninde olur güzelim
beautiful_ Almirolie kırk günlük olduk her yıkadığımda orayı ayrı yıkıyordum salı günü az çıkmıştı şimdi daha yüksek çıkmış ondan mı kaynaklanıyor diyorsun
beautiful_ Almirolie kulak pamuğu yanımda yok ama ıslak mendille deneyim yada yanımda İnce kumaş bezler var onlarla deneyeyim hemen geçer inşaAllah çok sağol kuzum ❤️
Almirolie beautiful_ ince kumaş bez olmaz kuzu ıslak mendili çoook güzel yıka kıvır öyle temizle çok güzel temizlemen lazım muhakkak tahlili tekrarla antibiyotik başlamadan
Almirolie beautiful_ ah ya onu bitirmek zorunda neyse bi tahlil yapılsında 🥹🥹inşallah yoktur hemen çıkarsınız hastaneden