temmuzonbir beautiful_ ah oğluşunun güzel minik kalbini severim ben ❤️ Rabbim en tez vakitte kardeşiyle tekrar kavuşturacak hiç üzülmesin paşacım 🩵🩵
beautiful_ temmuzonbir çok Zor kuzum ya ağlamamak için kendimi zor tutuyorum 😥 kızım da gebelikte ayrı doğumda ayrı dünyaya geldi ayrı şeylerle karşılaştı 😥
temmuzonbir beautiful_ her şerde bir hayır vardır canım benim Allah’ın izniyle toplanır çıkar güzel kızın ❤️ ağlama üzme kendini ikisininde sana ihtiyacı var bi kaç güne geride kalacak buda inşAllahhhh
beautiful_ orhismommmmmm Evet kuzum yanındayım artık yenidoğan olarak kabul edilmiyor çocuk servisine çıkardılar
tortillam_ beautiful_ Allahin izniyle geçecek içini ferah tut. Senin kaygını anlayabiliyorum sadece stres yapma
twobabymomm beautiful_ Allah sifa versin inşallah öncelikle. Oğlumda 26 günlükken 7 gün kuvozde yattı anitibiyotik başlattılar bitince taburcu olduk
Almirolie beautiful_ doğumdan kalıntılar kalabiliyor genital bölgede kulak pamuğu ve su ile güzelce temizle hiçbirşey sürmeden tekrar tahlil iste
beautiful_ Almirolie kırk günlük olduk her yıkadığımda orayı ayrı yıkıyordum salı günü az çıkmıştı şimdi daha yüksek çıkmış ondan mı kaynaklanıyor diyorsun