_Mother_ elisamommy amin inşallah canım Rabbim gönlümüze göre nasip etsin seninde benimde inşallah sağlıklı oğlumuz olsun 🤲💞💖
SM2012 _Mother_ Ah canım Rabbimin izniyle erkek olur inşallah hep kalbimdesin tabi burdaki tüm güzel annelerimizin rabbim gönlüne göre versin inşallah Erkek🤍🤲🫠
_Mother_ SM2012 Oyy canım benim Allah razı olsun güzel kalbinden öpüyorum Rabbim nasip etsin gönlümüze göre inşallah 🤲🤲💖
ayem_ vanilyalibuse bebeğiniz şu an 21 haftalık sanırım.Doktorunuz size normal veya sezeryan doğum tarihini ne zamana söyledi
_Mother_ agirku zeyuss TUGCE_03_46 Mom_26 SM2012 Perim2 ftmakhve cnslats Denisa mirbusra kader_00_ zzsszz vanilyalibuse egeemomms htcyd_ Luise Mariyam_ Kızlar çok şükür ki bebeğim sağlıklı en önemlisi oydu benim için bu konuda çok yıprandım çünkü bir daha kaldıramazdım Kızım oluyor 3. Defa kız annesi oluyorum Rabbim bana hayırlı evlat etsin inşallah 🤲💞💞💖💖🌸
_Mother_ limoncicegimm evet ilk gebeliğim 18 haftalık iken kayıpla sonuçlandı Rabbim hepimizin gönlüne göre nasip etsin inşallah sağlıklı hayırlı evlat versin 🤲🌸💞
0smy0 _Mother_ siz yumurtlama günü mü birliktelik yaşamıştınız öyle hatırlıyorum sanki öğrenince mutlaka yazın cinsiyeti olur mu ☺️💐 rabbim gönlünüzden geçeni nasip etsin inşallah
_Mother_ 0smy0 amin canım inşallah Allah razı olsun evet tek ilişki ile hamile kaldım tahmini çatlama günü bakalım hepimizin gönlünce olsun inşallah