_Mother_ Yavrumun 6 haftalık 7+5 ve 12 haftalık görüntüleri 2 farklı doktor 2 farklı yorum aldım ben ilk doktorun dediğini daha ciddiye aldım başarı oranı nedeniyle sizlerin tahmini nedir Salı günü detaylı da net öğreneceğim inşallah sağlıklı olması için de dua ederseniz çok sevinirim 🤲🥺🌸💞💖
htcyd_ _Mother_ Ben hiç beceremem tahmin konusunu ama yüreğim sizin istediğinizle aynı rabbim gönlünüze göre versin inşallah 🥹🧿🪼🩵
Luise _Mother_ seninle benim her şeyimiz aynı nerdeyse benim oğlum oluyorsa senin de oğlun olmalı 😂 Erkek diyorumm ben 🩵😄
_Mother_ htcyd_ yaa çok teşekkür ederim o güzel kalbinden öpüyorum 💞💖🧚♀️ sağlıkla gelsin paşamız inşallah 🤲❤️
_Mother_ agirku zeyuss TUGCE_03_46 Mom_26 SM2012 Perim2 ftmakhve cnslats Denisa mirbusra kader_00_ zzsszz vanilyalibuse egeemomms htcyd_ Luise Mariyam_ Kızlar çok şükür ki bebeğim sağlıklı en önemlisi oydu benim için bu konuda çok yıprandım çünkü bir daha kaldıramazdım Kızım oluyor 3. Defa kız annesi oluyorum Rabbim bana hayırlı evlat etsin inşallah 🤲💞💞💖💖🌸
htcyd_ _Mother_ Amin askım hepimizin bebisine Allahım sağlık sıhhat versin birde bir güzel su gibi doğumlar nasip etsin 🤭🤩🌟🥰🫶🏼 Haber et mutlaka
_Mother_ Luise Ahahaha canım yaa yerim seni 🧚♀️💖geçen dedim yaa senin erkekse benimde erkek olmalı kabul etmem yoksa diye 🤣🤣😂 ayy işin dalgası bir yana sağlıklı oğlum olsun inşallah 🤲💞 kızım olursa da bildiğim sular en azından 🤣
_Mother_ Mariyam_ teşekkür ederim canım amin inşallah Rabbim gönlümüze göre nasip etsin inşallah 🤲💞🧚♀️
_Mother_ elisamommy amin inşallah canım Rabbim gönlümüze göre nasip etsin seninde benimde inşallah sağlıklı oğlumuz olsun 🤲💞💖
Luise _Mother_ aynen balımm rabbim gönlüne göre versin inşallah bi de oğlan çocuğu tattırsın sana 😊🩵🙏