glcnylmzz rsyk bunun doğruluğu yok diyorlar ama kızım solumdaydı Oğlum sağımda şimdiki bebeğim de sağımda ve erkek,sağlıklı sıhhatli olsunlarda gerisi önemli değil Rabbim gönlünüze göre versin 😊🥰
rsyk glcnylmzz amin teşekkür ederim gönül birinden varsa diğerindende olsun istiyor ama en önemlisi sağlıklı, hayırlı evlat🥰💙💗
glcnylmzz rumeysaben sağlıkl sıhhatle gelsin inşallah 13 hafta biraz erken yüzdelikler değişebilir ilk kızıma 4-5 aya kadar erkek dediler oradan biliyorum he devlet hastanesine gittim hep ondan dolayı da olabilir
Gamze-06 glcnylmzz göstermedi malesef erkeğe benziyor gibi dedi ama kesin konuşmadı . çarşamba günü kontrol günüm 16+5 oluyor kesin belli olur dedi bakalım doktorum 😀
glcnylmzz Gamze-06 inşallah gösterir bu sefer,bazı bebekler inatçı oluyor geç gösterebiliyor bu hafta gösterirse netleşmiş olur 😊
Gamze-06 glcnylmzz bence erkek zaten erkek hissediyorum doktorda prof. Bebiş sırtını dönmüştü o yüzden görmesi zorlaştı 😀 ama kesin cinsiyet söylemesini bekliyorum
glcnylmzz Gamze-06 o zaman netleşir doktordan önemli Bende 3 bebeğimi de hissettim ilkine bir süre erkek demelerine rağmen kız hissediyordum doğru çıktı 😅
Gamze-06 glcnylmzz Bencede anneler hissediyor bende hislerimde yanılmadım. Ama bu sefer çok farklı geldi bi tereddüte düşürdü ama yinede erkek ağır basıyor hissiyatta 😀
glcnylmzz Gamze-06 neyse ki az var netleşmesine tok gidin mutlaka kahve veya vişne meyve suyu için hareketlensin göstersin kuzucuk 😂
Gamze-06 glcnylmzz bu sefer çikolata deneyeceğim kahveyi çok sevmeme rağmen tiksindim daha içemiyorum hakbuki hergün içerdim 😀