rabia4921 @“sevimlipandahii” ya siz muşlu musunuz bende aslen muşluyum ama Diyarbakır’da evliyim Evt Muş çok soğuk
Lodoss glcnylmzz ayyy bizde zarfa yazdırdık cinsiyeti ayın 17sinde kısmetse cinsiyet partisi yapıcaz o zaman öğrenicez bizdee heyecanla bekliyorum 🤭🙏🏻
glcnylmzz Lodoss aaa o gün benimde devlette kontrolüm var 😅 Nasıl duruyorsunuz 😊 Ben dayanamazdım çok sabırsızım zaten yapamayacağımızı gösterdi bizimkinin herşey meydanda olunca 😂
htcyd_ glcnylmzz 16+5 oldum bende oğğluşum olucakk annesininn anneesininn 😁🤣🧿🩵🪼 sağlıkla alalım insallah 🤲🏻
glcnylmzz htcyd_ amin hepimiz inşallah 🙏🏻😊 2 gün var aramızda 🥰 Moda oldu bu ama inşallah öyle bir anne olmayız o çok kötü duruyor küçükken tatlı eşşek kadar olunca tuhaf 😅
Lodoss glcnylmzz yaa hahahah demek direkt gösterdi 😂😂😂😂 valla bizde hemen zarfı organizasyoncuya verdik yoksa bende duramayıp bakardım şimdide sabırsızlıkla bekliyorum 😅
glcnylmzz goa Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin 🥰 Anket birbirine yakın gidiyor ama yazanların çoğunluğu erkek 😊
glcnylmzz Lodoss evet doktor söylemeden eşimle biz gördük söyledik doktor onayladı 😂 He iyi başkasında olması daha iyi insan meraktan duramaz bakar çünkü 😂 Bir tahmininiz,hissiniz var mı 😊
Lodoss glcnylmzz hahah çok iyi ya maşallah Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻🌸valla erkek hissediyorum ama kız olmasını da çok istiyorum hayırlısıyla gelsin inşallah bende pipi gibi gördüm renkli ultrasında ama belki kordonudur anlayamadım tam😅
rsyk Benimde 14. Haftada kemik yapısı kıza benziyor dedi ama daha gitmedim 17+4 teyim doğum tahmini 17 şubat gösteriyor bu ara cinsiyet değişimi çok görüyorum kızım soldaydı bunda ikinci hep sağımda hissediyorum ama hayırlısı sağlıklısı🩷💙
glcnylmzz rsyk bunun doğruluğu yok diyorlar ama kızım solumdaydı Oğlum sağımda şimdiki bebeğim de sağımda ve erkek,sağlıklı sıhhatli olsunlarda gerisi önemli değil Rabbim gönlünüze göre versin 😊🥰
glcnylmzz rumeysaben sağlıkl sıhhatle gelsin inşallah 13 hafta biraz erken yüzdelikler değişebilir ilk kızıma 4-5 aya kadar erkek dediler oradan biliyorum he devlet hastanesine gittim hep ondan dolayı da olabilir