bebiigg mevsimmbhr normal canım bende de aşırı bi bel ağrısı vardı belirti olarak ve hala devam ediyor kasıklarımda da ara ara ağrı oluyor
mevsimmbhr bebiigg 🙏🏻🙏🏻 ay hadi ınsallah kan vermeden pek umutlanmak ıstemıyorum yine de ınsallah vardır 🙏🏻
nur_1207 bebiigg benim belimde 2 gündür hafif ağrı oluyor reglim daha var en son 30 Ağustos da oldum olabilir mi ya??
Aybars20 mevsimmbhr ben hiç testle vs uğraşmadım direkt kan verdim varsa var yoksa yok diye umutlanmaktansa git kan ver hemen bence canım 😘😘😘
mevsimmbhr Aybars20 en iyisi aslında ya ama esım bılmesın istıyorum şuan Enazndan kesin belli olana kadar Bıde yoksa ikimiz birden üzülürüz
uzak_21 mevsimmbhr çok güzel bir sürpriz olacak Rabbim gönlüne göre versin ama bence var ben ilk Gebelmde bundan daha silik bir çizgi ile öğrenmiştim çünkü🤲🏻🌸
mevsimmbhr 19ali63 amin canım inşallah kan vermeden umutlanmak istemiyorum bi kaç gün beklım gecıkmeyi ınsallah ds öyle tekrar kan vereyım dıyorum
srcck mevsimmbhr dünkü testim benimde böyle silikti aynı marka bu sabah predictor early ile tekrarladım daha belirgin beta 13.7 çıktı
mevsimmbhr srcck yaa ınsallah benımde vardır asko 2 gün önce yaptığımda daha da silik çıkmıştı sonradan çıkmıştı bunda hemen çıktı hafif pembemsi