mevsimmbhr bebiigg teşekkür ederm canm ilk idrarla yapmadım bu arada belkı o yüzden çok çok silik çıktı ınsallah vardır 🙏🏻🫶🏻
mevsimmbhr bebiigg tamam ınsallah testim yok gecıkme beklıcem emin olmak ıcın Insaşlah dedıgım gıbı yanıltmaz ya 🫶🏻🙏🏻🙏🏻
bebiigg mevsimmbhr ben reglime 5 gün kala öğrendim beta 93 gelmişti şimdi 4+3 gösteriyor son adet tarihime göre gebelik normalde bugün adet günüm dün betayı tekrar ettim kan verdim 731 olmuş
allyslife mevsimmbhr haydi inşaallah balım🫠 daha test yapma, pazartesi kan ver yeter lütfen strese gerek yok
mevsimmbhr allyslife tamam canım inşallah vardır ya umudum da yoktu ama 🥹🥹 kız bu test yanıltırsa valla bu da yalancıysa ahlarım 😂
bebiigg mevsimmbhr kendi doktorum var watsaptan sürekli iletişim halindeyiz Salı günü gel dedi vajinal ultrason ile çok net bi kese görebilirm artık dedi
bebiigg mevsimmbhr bak 2 günde bir kan sonucum ve reglime 5 gün kala 3 test yapmıştım emin olmak için o yüzden yarın kan versen çıkar aslında sonuç net olarak
uzak_21 eblt Allah kucağınıza almayı nasip etsin benim de adet altı gün var bu sabah kan testi verdim negatif çıktı sanırım daha da yükselmez
eblt @“uzak_21”#p41324065 bünye bünye değişebiliyor benim bir arkadaşımın adet günü dahi negatifken adet gecikmesinin 6-7 günü pozitife dönmüştü bebeği doğdu da büyüdü bile, hakkınızda hayırlısı olsun🤲🏻
mevsimmbhr bebiigg yaa sürpriz olsun istiyorum biliyor musun bide suan regl olacak gibi ağrım var normal mi bu bel kasık ağrısı
mevsimmbhr Aybars20 kız surprız yapayım dedım aslında esıme testte bitti elimde 😂😂 eğer varsa yalancı degılse 16 sına svlılık yıldonumumuz surprız olurdu
bebiigg mevsimmbhr normal canım bende de aşırı bi bel ağrısı vardı belirti olarak ve hala devam ediyor kasıklarımda da ara ara ağrı oluyor
uzak_21 mevsimmbhr çok güzel bir sürpriz olacak Rabbim gönlüne göre versin ama bence var ben ilk Gebelmde bundan daha silik bir çizgi ile öğrenmiştim çünkü🤲🏻🌸