seyabd pnras senin adet ne zman bitmişti bir de ilişkiye hangi tarihte başladınız hatırlıyor musun 6 gün kalasıya sonucun çok iyi çünkü
safiye18 uzak_21 yani ben adetime 5 gün kala yapmistim silik çıkmıştı sonra adet tarihimi bekledim ogun yine yaptım aynı sonuç çıkınca sonra kan vermistim
buketdeniz19 uzak_21 bir kaç gün daha bekle canım ben 7 gün kala test yaptığımda negatifti 4 gün kala pozitif olmuştu erken yapma testi
seyabd pnras hmmm benim de 23 bitti 24 den ayın 2 sine kadar devam ettik 1 Eylül yumurtlama günümdü inşallah olmuştur bana da çok dua et canımm
yenimacera uzak_21 benim 4 gün vardı test yaptım silik çizgi çıktı gittim kan verdim kanda bugün çıktı gebelik
Bihilal yenimacera benimde şuan 3-4 gün felan kaldı adete. dpo 11 deyim sabah test yaptım aşırı silik çıktı bi heycanlandım ama kendimi kaptırmak istemiyorum yarın sabah tekrar yapıcam test bakalım
Bihilal ehlivefa ya bende dpo 8 de 1.20 çıktı beta. Normalde kan vermezdim o kadar erken ama başka bişey için kan vermişken betayada bakmışlardı
Bihilal ehlivefa bugün benimde 11 ama çok silik çıktı yarın tekrar test yapıcam bu arada kan veremem tekrar mecbur beklicem
Bihilal uzak_21 dpo 8 de verdim adetime 1 hafta vardı ama başka bişey için kan testi yaptırırken bakmışlardı betaya yoksa özellikle gidip vermedim zaten çokta moralim bozulmuştu sonuçta öyle çıkınca
zynpulug beyzagokceeex Maşallah kolaylıkla geçirmeniz ne güzel darısı bize. Cinsiyeti merak ettim erkek mi ☺️
zynpulug Bende 4 gün kala başka bir şey için kan verirken betaya baktırdım 13 çıkmıştı. Kişiden kişiye değişiyor kesinlikle