pnras uzak_21 benim de 6 gün var erken gebelik testinde silik çizgi çıktı kan verdim sonucunu bekliyorum
limonita uzak_21 ben bu donemlerde ogrendim ama test markasindan markasina degisiyor. 3 marka ile yaptim biri negatif biri asiri silik birinde belliydi
2bebelihayattttt uzak_21 benimde 6 gün var yarın sabah test yapmayı düşünüyorum ama hiiç belirtin yok 🥲
beyzagokceeex uzak_21 ben erken gebelik testi yapmıştım. Regl tarihinden 6 gün öncesine kadar %99 doğru gösteriyor. Sabah ilk idrarınla dene ama
diloscaa walla benimde bat 15-18 eylül gibi . Bugün belimde ağrı var , ara ara sankı karnim agriyormus gibi hissediyorum bende bekleyeceğim gibi adet gunumun geçmesini ama sabirsizlaniyorum da 🙈
uzak_21 diloscaa umarım diloscaa Rabbim bu bekleyişleri geri çevirmesin Hepimizin gönlüne göre versin inşallah hayır🤲🏻🤲🏻
beyzagokceeex 2bebelihayattttt her zaman belirti olacak diye bir şey yok bacım benim de hiçbir belirtim yoktu. Hatta inanamadım hamile olduğuma 😂
2bebelihayattttt beyzagokceeex yaaa inşallah dediğiniz gibidir de ilk gebeliğimse belirtim vardı da hatırlamıyorum adet geçtiğinden sonra mıydı önce miydi diye 🥲😅😂
beyzagokceeex 2bebelihayattttt Rabbim gönlüne göre versin inşallah. Bende belirti yoktu hiç öğrendikten sonra da ne kasık ağrısı ne bel ağrısı hiçbir şey bulantım zaten hiç olmadı. Hiç kusmadım da çok kolay bi hamilelik geçirdim 34. Haftaya kadar ondan sonra yalancı sancılarım başladı ve çok sancım oldu. Hala da sancı çekiyorum salı günü sezaryene alınacağım 😂
zynpulug beyzagokceeex Maşallah kolaylıkla geçirmeniz ne güzel darısı bize. Cinsiyeti merak ettim erkek mi ☺️
eaydin1 uzak_21 ben 5 gün kala öğrenmiştim belirtileriniz var ise yarın sabah ilk idrar ile yapın bence 🤗
happy44 uzak_21 6 gün kala negatifti 4 gün kala gölge gibi belli olmayan hayalet çizgi oldu regle 2 gün kala net belli oldu
seyabd pnras senin adet ne zman bitmişti bir de ilişkiye hangi tarihte başladınız hatırlıyor musun 6 gün kalasıya sonucun çok iyi çünkü