annem09 yenimacera sağlık ocağı öğlen test alıyor mu? Bizim burada sadece sabah alıyorlar. O da mübarek ertesi gün sonucunu öğreniyorsun.🤣
yenimacera annem09 alıyor sonucu ertesi güne çıkıyor sadece şansıma bugün perşembe 🥰 doktor testi görünce hamilelik var dedi ama insan emin olmak istiyor ekstra
zuzu_59 yenimacera ay baya net bu. Hayırlısı olsun, iki günde bir aynı yerde yakın saatlerde kan verip yükselişini takip et
yenimacera zuzu_59 valla inanamadım diye size sorayım dedim 1 yıldır deniyorum çünkü artık istemiyorum modaya geçmiştim şok oldum 🫣
zuzu_59 yenimacera zaten istemediğin ya da tam artık olmayacak dediğin zamanda oluyor. Nerden biliyorsun dersen kendimden. Ben de tam iki sene bekledim🥺 Hayırlısı ile gelsin bebişlerimiz💕
sosidemircan yenimacera Çok net bir şekilde var kan testiylede tam emin olursun canım sağlıcakla kucağına alırsın inşallah testler yalancı çizdi oluyor diyorlar test bozuk oluyor diyorlar ama ben hiç yaşamadım bilmiyorum üçüncüye hamileyim bende 🙃
yenimacera sosidemircan valla işte bende var diyorum doktorda dedi ama 1 yıldır bekledim olmadı küstüm galiba 😆 bakayım testin sonucuna bakıyorum ne zaman çıkacak diye gece çıkar dedi doktor olmadı zaten yarın sabah kesin öğrencem
yenimacera yenimacera @aysesssk @tugbaatrpnc2_ @hyriye00 @anneyim01 @tugbaatrpnc2_ @diloscaa @BraTurgut @ekinci7227 @blnmyld @Masal777 @annem09 @zuzu_59 @sosidemircan Kızlarrrr hepiniz bildiniz kan sonucu çıktı hamileyim 🥰🥰🥰 çok yeni değer 112lerde
ekinci7227 yenimacera gözün aydın canım rabbim sağ salim ilerlemeyi kucağına almayı nasip etsin inşallah
anneyim01 yenimacera Hayırlı Olsun güzelim senin adına sevindim Bana da Dua et olurmu Tez vakitde Hamile kalayım bende İsteyen herkezlerle beraber Amin ☺️🤲🏻🌻