yenimacera Var mı bir sey bakar mısınız gözle görülür bir çizgi görüyorum ben ama sizde bakar mısınız yanılıyor muyum
tugbaatrpnc2_ yenimacera benimkide busekilde cikmisti ama en dogrusu saglik ocagani gidip bi kan vermek olur
ekinci7227 yenimacera baya baya pembe canım inşallah rabbim gönlündekini versin o leke de yerleşme kanaması büyük ihtimalle testin markası güvenilir mi ne adı
yenimacera hyriye00 aminin Rabbım isteyen herkese versin 1 yıldır deniyorum ben en iyisi kan vermeye gideyim
diloscaa Var canım en iyi sonucu kanla öğrenebilirsin 🫶🏻 Sanirim daha çok yeni 🩷 Bize de duâ et bol bol
yenimacera Lütfen hızlı görsün biri çatlayacak gibiyim önceki postumu demiştim regl günüm 14 eylül olacak ama 7sinde ufak bir leke gördüm şimdi test yaptım böyle çıktı ne durum anlatın söyleyin 🫣
yenimacera ekinci7227 🥰🥰🥰 heyecanlandım .. bebe time early pregnancy test kit diyor.. Ben sağlık ocağına gideyim hemen kanda çıkar demi
yenimacera hyriye00 kan verdim testi doktora gösterdim hamilelik var dedi yinede kanı bekliyorum yazcam size 😊😊
annem09 yenimacera sağlık ocağı öğlen test alıyor mu? Bizim burada sadece sabah alıyorlar. O da mübarek ertesi gün sonucunu öğreniyorsun.🤣