byzkrmkl @“ayseee344” valla bende hala aynı bi değişiklik yok sen nasılsın canım pazar günü kan vereceğim ama çok heyecanlıyım yarın idrar testi yapmayı düşünüyorummm :)
ayseee344 byzkrmkl Bnde yarın sabah idrar testi yapıcam tabi eşim bu gece zorla kan verdirmezse Laboquick erken gebelik testi var elimde birde bir gebenin günlüğü kaset test yarın erken gebelik olanı yapıcam bakalım
ozgeakbs https://hizliresim.com/knxbzxje çok silik fotoğraf kalitesi de çok düştü ama ben ilk bi kaç dk da gördüm hemen umarım vardır
ozgeakbs doktorum 15’i demişti sanırım o güne kadar bekleyeceğim canım. çok teşekkür ederim sana o kadar iyi geldi ki 🧡🧡
Arzum21 ozgeakbs inşAllah güzel sonuçlar alırsın banada dua et son embiryom bu inşAllah Hayırlısıyla tutar
Arzum21 ozgeakbs biz 3 yıl önce aynı gün transfer olanlar burda konuştuk sonra vhatsappda bi grup açtık 15 kişilik bi grubumuz oldu hepimizde hamile kaldı halada konuşiyoruz yine böyle bi grup açmak istiyorum katılmak isteyen buyursun
ozgeakbs @Arzum21 kuzum inşallah seninledir 🙏🏿 allah kucağına almayı nasip etsin inşallah dualarım seninle🧡