Sevila59 ayseee344 hiç belirtim yoktu hatta negatif diye düşünmüştüm. Ne kasık ağrısı ne adet sancısı sıfır belirti ile öğrendim
anonim211 ayseee344 ben şuan o dönemde değilim ama transferimin 7-8-9. Günleri tam olarak regli oldum olacağım gibiydi
Arzum21 ayseee344 ben 7 si transfer oldum bu belirtimi bilmem ama sağ ayağım çok uyuşuyo başkada bişey yok sen nasılsın belirti falan varmı inşAllah tutar ben bir kez transfer oldum 2,5 yaşında kızım var inşAllah buda tutar çünkü son embiryomdu başka yok
ayseee344 ozgeakbs benim dün arada kasık ağrım vardı yani T+ 6 da ama bugün hiçbirşey yok sanki tutmadı gibi sessizlik var sadece ama bugün eladan hep kasık ve bel bacak ağrım oldu sizin kaçıncı gününüz
ayseee344 Sevila59 benim bugüne kadar bel bacak kasık ağrım vardı ama bugün bıçakla kesilir gibi kesildi korkutuyor beni bu durum
Sevila59 ozgeakbs 23 temmuzdq olmuştum teansfer günü ile birlikte 9. Gün öğrenmiştim 5. Gün embriyosu çift
Sevila59 ayseee344 hiç korkma canım belirtisiz de pozitif oluyor. İnşallah sana sımsıkı tutunmuştur ne zaman test vereceksin
ayseee344 ozgeakbs benim eşim durmuyor ısrar kıyamet içime doğdu pozitif bugün kan verelim diye tutturdu Bnde yarın daha 8. Günüm de var vade belki bi test yaparım diyordum doktorum bana da 15 inde ver dedi ama bu gidişle bu akşam zorla verdirecek bana
ayseee344 Arzum21 benim de sol bacak boylu boyuna beni mahfetti bide bel bugüne kadar sadece bugün birazda dün rahattım 🙏
Seymatrkay ayseee344 Belirti olmuyor. Adet günün yakın ise adet agrilarini yaşıyorsun o kadar. Buradan her tüp bebek tedavisi olana yazıyorum. Arkadaşlar belirti aramayın. Belirti diye birşey yok. 6 haftalık gebe ve sonrası olacaksınız ki gebelik belirtileri başlasın.