naranta salcaliyumurt 30 yasindayim 36+5 olduk bugun❤️ ilk bebisim 4 kusur yillik evliyiz hayatimizi duzenimizi oturtup borclari eritmekten ancak nasip oldu cok sukur ki🙏🏻
240523 merve966 yok normal hamile kaldım bu hamileligimden 3 ay önce 1 düşük yaptım ilk oğlumda ilk geceden hamile kalmıştım doktor yumurtalıkların çok iyi çalışıyor dedi😅
annem09 salcaliyumurt Allah razı olsun canım inşallah. Bazı şeyler nasip. Ben de genç yaşta evlenip anne olmak isterdim ama kısmet bugünlereymiş.
pinarguzin annem09 canım benim sen hepimiz için umutsun Rabbim sana ve bebeğine sağlık huzur mutluluk versin. Kimse laf etmez aksine mutlu olur. Ben yarın 35 olacağım 4. gebeliğim 21+1 ama yaşayan çocuğum yok.
annem09 pinarguzin ah canım benim. Benim de iki kimyasaldan sonra üçüncü gebeliğim bu. Rabbim bebişin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Yolun yarısından fazlasını yürümüşsün. Ha gayret. Bebişin geliyor.🥰🐣🥹🤲
duyguyunus42 32 yaşındayım ilk gebeliğim daha önce hiç bebeğim olmadı olmaz dendi şimdi 7+2hamileyim rabbim hepimizin bebeğini saglıkla kucağına almayı nasip etsin
annem09 duyguyunus42 canım sen kalp atışını ne zaman duydun?Ben 6+2’yim. Altı gün sonra kalp atışı için gideceğim. İki gün önce kese ve yolk saçı gördük.
duyguyunus42 annem09 6haftada duydum ben cnm benim adetim düzensizdi son adet tarihimi bilmiyorum Belkı daha sonraydı