iacar annem09 Yaa nasılda toplum baskısından bu şekilde açıklama gereği duymuşsunuz aslında ne kadar kötü düşüncelerde olduğumuzu gösteriyor ne yazık ki. Kimseyi dinlemeyin. Hamileliğinizin tadını çıkartın🥰 sağlıkla gelsin inşallah🤍🙏
meyvemsi annem09 masallah diyelim kim niye laf etsin herkes istedigi yasta anne olabilir kimi isteyip olamaz zorluklarla sahip olur kimi o yasta anne olmayi secer yavrunuzu saglikla kucaginiza alin insallah 🤲🏻🤍
salcaliyumurt annem09 şimdiki aklım olsaydı evlenme yaşımdı 😐 Allah sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin 🤲🏻
annem09 salcaliyumurt Allah razı olsun canım inşallah. Bazı şeyler nasip. Ben de genç yaşta evlenip anne olmak isterdim ama kısmet bugünlereymiş.
sedanuro_o Pazartesi ve perşembe günü tekrar kontrole çağırdı doktor eğer gelmezse cumartesi doğuma geliyorsun dedi suni sancı çekmek istemiyorum inşallah o zamana kadar kendi sancımla gelir 🙏🥹
salcaliyumurt sedanuro_o ay bana da pazartesi yatış yaparız demişti ben cuma akşamı nişanım geldi hastaneye gittik nstde suyum geldi alttan baktılar 5 cm açık salamam seni dedi 12 yi geçti sabah ezanında da doğum yaptım 🥹 size de sular seller gibi bir doğum nasip olsun
yenidengebeyim merhaba, yaş 29 :) iki yaşında bir kızım var ve 5 haftalık gebeyim. henüz doktora gitmedim 7 haftalıkken gitmeyi düşünüyorum 🌸