ucmgk21 Sims35 kaşık ağrısı bende de var adet olacakmışım gibi. Ama okuduğum araştırdığıma göre rahim büyüyor ve normal deniliyor henüz doktora gitmedim gidince soracağım
SevdeNur1412 Ezgi2019 ya bişey sorucam benimde ilk hamileliğim bizde daha mercimek büyüklüğündeyiz sizinde sağdan sola dönerken bile karnınız ve kasıklarınızda ağrılarınız oluyo mu ben çok fenayım 😔
Eseenn Hilalkula1215 5+5 🙈 10 gün önce kese göründü 4 gün sonra kontrol 🥰 son afet tarihiniz 24 Şubat mı
momof3 kubrayucel412 5+5 ten selamlarrrr bugün keseyi görmeye gittik 😊🤰🏻 İkinci yavrumuz,heyecanlıyız 💕 2 hafta Sonra kalp atışını duyuma gideceğiz
Baharelmali 6haftalık benimkide 2. İlkim kız Allahın izniyle bizde haftaya kalp atışlarını duymaya gidicez
momof3 humaninannesi61 Maşallah benimkide 12 aylık 😊 Allah kolaylık versin ne kadar şükretsek az 🙏🏼🤰🏻
cennet_aka27 Saadet01 5 haftalık olmaz canım degerin 5 haftaya göre düşük 3 haftaya yeni girersin daha. Gec döllenme olmustur
Eseenn cennet_aka27 benim 2 hafta önce 42.72 çıktı kaç haftalık olduğunu söylemedi doktor sadece çok yeni dedi